Roditeljstvo

ZBOG PROSLAVE ROĐENDANA SINU OVA ŽENA VIŠE NE SME NA ULICU: Dobija jezive pretnje i to zbog količine novca koji je potrošila, zavrteće vam se u glavi od te cifre! (FOTO)

Roksi Jacenko je uspešna poslovna žena, bogatašica i mnogima trn u oku zbog luksuza u kom uživa.

12.05.2023 10:01

ZBOG PROSLAVE ROĐENDANA SINU OVA ŽENA VIŠE NE SME NA ULICU: Dobija jezive pretnje i to zbog količine novca koji je potrošila, zavrteće vam se u glavi od te cifre! (FOTO)
Instagram- roxyjacenko

Roksi Jacenko (43) je vodeći australijski PR menadžer i mama dvoje dece koja živi na visokoj nozi i ne libi se da se pohvali lagodnim načinom života i skupim navikama. Ta žena je tako stekla veliki broj onih kojima je trn u oku, posebno zbog rasipanja novcem. Poslednja u nizu situacija koja je razbesnela ljude na Instagramu jeste njena objava sa sinovljenog rođendana, za koji je, kako je otkrila, iskeširala vrtoglavih 30.000 evra.

Naime, Roksi je 9. rođendan svom mezimcu organizovala na luksuznoj jahti. Dozvolila mu je da pozove 20 drugara, a cela žurka bila je tematska. Tako je sve na jahti, uključujući i ogromnu rođendansku tortu, bilo u znaku Havaja. Deca koja su došla na proslavu su uživala u egzotičnom jelu i piću, di-džeju, animatorima, džakuziju i plesačima koji su ih učili tradiocionalni havajski "hula" ples.

Egzotične plesačice, crtači karikatura, animatori, disko soba i još mnogo toga bilo je deo proslave dečakovog 9. rođendana.

Jacenkova je, potpuno očekivano, bila presrećna jer je bukvalno sve želje ispunila sinu, ali izgleda da se to preterivanje u jelu, piću i slavlju mnogima nije svidelo. Tako su najčešći komentari na proslavu rođendana bili u vidu pohvale organizacijie i samog slavlja koje je mama upriličila, ali našla se i grupa ljudi koji su počeli besomučno da napadaju ženu. 

- Ja imam 38 godina, ali voleo bih da budem tvoje dete, molim te, usvoji me! -

- Tvoj sin izgleda toliko zadovoljno, svaka čast! -

- Meni su sve ovo obećali tek za moj 45. rođendan, zavidim tvom sinu -

- Vau, žao mi je što se moj sin ne druži sa tvojim -

- Sklonila sam decu od tvog snimka, samo mi treba da vide ovo sve, pa da i nama traže isto -

- Rođendani naše dece su toliko bedni u poređenju sa ovim -

- Mora da radimo nešto pogrešno -

- Da li je normalno sve ovo prirediti detetu od 9 godina? Pa šta će da traži za 21. rođendan? - bile su samo neke od reakcija. 

Međutim, Roksi je posle rođendanske proslave dobila i mnogo ozbiljnije, preteće poruke i to putem mejla. Kako je istakla, posle toga joj nije sve jedno da izađe na ulicu. 

Roksi, ti si odvratno smeće sa tvojim vulgarnim prikazom bogatstva koje bacaš po toj sirotoj deci dok se mnoga druga siromašna deca muče. Sve ovo ističe tvoje izopačeno samocentrično, narcisoidno ponašanje. Molim se da ti se sve obije o glavu i da dobiješ rak ili da možda jahta sledeći put eksplodira i raznese celu tvoju bezobraznu i podlu porodicu - samo su neki od komentara koji svakodnevno pristižu na mejl adresu bogatašice, prenosi San.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)