Roditeljstvo

MISLILA SAM DA IMAM KAMEN U BUBREGU, ali lekari su me snimili i ostali bez reči: Nisu mogli da veruju u ono što vide u meni! (FOTO)

Alison Raker podelila je sa čitavim svetom svoju neverovatnu priču, a komentari se samo ređaju.

01.02.2023 17:01

MISLILA SAM DA IMAM KAMEN U BUBREGU, ali lekari su me snimili i ostali bez reči: Nisu mogli da veruju u ono što vide u meni! (FOTO)
TikTok-allisonrucker81

Trudnoća koja ume da iznenadi je pojedinima dobro poznata i po pravilu se radi o prvim nedeljama drugog stanja, kada i počinju prvi simptomi. Mučnina, povraćanje, slab apetit i izostanak ciklusa su samo neke od propratnih pojava sa kojima se suočavau buduće mame. Retke su srećnice kod kojih najveći broj simptoma izostane, a čak i da svi izostanu, povećanje stomaka je veoma očigledan pokazatelj trudnoće. Amerikanka Alison Raker je, ipak, bila totalno zatečena kada su joj lekari saopštili da ona zapravo nema kamen u bubregu kao što je mislila, već da je samo nedelje, a možda i dani dele od rođenja bebe.

- Otišla sam kod lekara da bi mi proverili u kakvom stanju je moj kamen u bubregu. Kada sam došla na ultrazvuk, rekli su mi da nikakvog kamena nema, ali da ima bebe! Bila sam 37. nedelja trudna! Ponavljala sam lekaru da je to nemoguće, ali on mi je odgovarao da i te kako jeste - započinje svoju ispovest ta mlada žena, a prenosi San.

@allisonrucker81

someone explain it to me ♬ Originalton - POV’s

Alison nije imala trudnički stomak čak ni kada je ušla u 9. mesec. Ona je imala apetit, nije se značajnije ugojila, niti je imala mučnine i bilo koje druge probleme. S drujge strane, šest meseci je regularno imala menstrualna krvarenja. Zato je njeno iznenađenje bilo neuporedivo veće nego kod drugih trudnica.

Ona, inače, ima nalog na TikToku, a pored snimka bebe, ona je imala brojne druge snimke na kojima se vidi koliko je aktivno provela poslednjih 9 meseci. Ni najmanje nije štedela, sve je jela, trenirala i radila sve ono što inače rade mlade žene koje nisu trudne. Objavila je snimak na kom drži u naručju bebu koju je rodila. 

- Kada lekari upadnu i kaži mi da je kamen u bubregu zapravo beba u stomaku, i da sam u 37. nedelji trudnoće - napisala je ona.

Na objavi se, inače, čuje i da neko viče "Ne", dok drugi glas odgovara sa "Da", što je pregledano blizu 300.000 puta.

- Bože dragi, taj mali anđeo je najlepši "kamen u bubregu" koji sam ikada videla -

- Verujem da je bila šokantna vest, ali rezultat je mnogo bolji! -

- I meni se desilo isto! Došla sam na kontrolu zbolg mog kamena u bubregu, a ispostvailo se da sam 38. nedelja trudnoće i da nosim dečaka -

- Ne mogu ni da zamislim tvoj šok! Pa to je ludo! -

- Blagoslovena si! -

- I dalje ne mogu da verujem da nijedan simptom nije imala - bili su samo neki od komentara na ovu neverovatnu priču.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)