Roditeljstvo

ŠETALA JE S DETETOM, A ONDA JE ONO KROZ POKLOPAC UPALO U KANALIZACIONI ŠAHT: Dramatičnu scenu snimila je kamera, majka je uradila nešto nečuveno! (VIDEO)

Potez jedne hrabre majke izazvao je divljenje na TikToku.

12.12.2022 17:06

ŠETALA JE S DETETOM, A ONDA JE ONO KROZ POKLOPAC UPALO U KANALIZACIONI ŠAHT: Dramatičnu scenu snimila je kamera, majka je uradila nešto nečuveno! (VIDEO)
Printscreen/Tiktok/overtime

Majčinski instikt je čudo i ono što majke osećaju prema deci, naročito kada su ona u opasnosti, teško je opisati rečima. Upravo se to može videti na primeru jedne žene koju je sekund potencijalne nepažnje i nesmotrenosti mogao da košta života deteta.

Dok je šetala ulicom, ona je gurala prazna kolica  a njeno dete, koje jedva da ima malo više od godinu dana, šetkalo je pored nje i usput se spoticalo o prepreke. Iako je majka bila sigurna u njega, sve vreme ga je pratila pogledom. Mališan je, međutim, u jednom trenutku stao na šaht prelazeći zelenu površinu, i taman kad se tu zaustavio, poklopac koji očigledno nije bio pričvršćen kako treba otvorio se i on je propao u kanalizacioni otvor.

Prestravljena mama je gurnula kolica i potrčala ka šahtu da izvuče dete i ne razmišljajući se bacila na beton. Zaronila je gornjim delom tela u rupu i baš u tom trenutku joj je pritrčala još jedna žena s detetom ne bi li joj pomogla. U sledećem trenutku vidi se kako hrabra majka vadi nepovređenog mališana na površinu. Snimak, koji je očigledno zabeležen sigursnom kamerom, na TikToku je pregledan više od 10,7 miliona puta, a čitava situacija je korisnicima TikToka bila više nego strašna i teška za gledanje.

- Istina. Bog neka čuva majku -

- Srećom je obratila pažnju -

- Preklopni poklopac za kanalizaciju??? -

- Otključan novi strah -

- Druga dama je istinski heroj - komentarisali su korisnici popularne društvene mreže.

Mnogi su se preplašili gledajući tu scenu, pa su rekli kako su bili izbezumljeni dok se nije sve dobro na kraju završilo. Majka je, prema mišljenju mnogih, reagovala instiktivno, znajući da možda može sebe dovesti u problem ali nije razmišljala kada je njeno dete u pitanju.

Mnogi su se pitali kako je mališan, ali bi se po završetku snimka moglo zaključiti da nije bilo povreda. Ono što je najupečatljivije jeste da su svi istakli kako nikako ne bi trebalo hodati preko takvih poklopaca jer postoji mogićnost da se dovedemo u opasnost.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Kleopatra

12.12.2022 21:31

Jel' to u Kini? Dobro poklopac sahta postavljen.

Aleksandar

12.12.2022 21:53

Majka koja pušta tako malo dete da samo hoda ulicom je prvo budala, pa tek o da hrabra i vešta jer ga je izvukla iz šahta.