Roditeljstvo

ZA OVE ŽENE NE ZNA SE DA LI SU BLIZNAKINJE, MAJKA I ĆERKA ILI NEŠTO TREĆE: Njih dve su u isto vreme trudne i izazvale su pravu pomamu na mrežama! (VIDEO)

Da li ste bliznakinje? Da li ste u srodstvu? Da li vaše bebe imaju istog oca? To su pitanja sa kojima se suočavaju dve tiktokerke.

08.12.2022 10:01

ZA OVE ŽENE NE ZNA SE DA LI SU BLIZNAKINJE, MAJKA I ĆERKA ILI NEŠTO TREĆE: Njih dve su u isto vreme trudne i izazvale su pravu pomamu na mrežama! (VIDEO)
Printscreen/Tiktok/melissadesm

Dve devojke izazvale su pravu pomamu na TikToku. Naime, njih dve, osim što su izgledom veoma slične, bile su trudne u isto vreme (jedna se porodila u međuvremenu), pa je mnoge zbunio njihov snimak koji se pojavio na popularnoj društvenoj mreži i zbog kog su mnogi u prvi mah pomisilili da se radi o odrazu u ogledalu. Na video-zapisu dve mlade lepe žene stoje jedna pored druge i odgovaraju na najčešća pitanja sa kojima se, kako tvrde, susreću. Jednom prilikom su odlučile da odgovore na sva - one nisu ni bliznakinje, niti su u srodstvu, ali pogađate - najbolje su prijateljice

Melisa Desmarais i Andrea Kavaleri godinama dele prijateljstvo koje je toliko jako da su obe u skoro isto vreme zatrudnele. I dok su njihovi pratioci pogađali u kakvoj su relaciji, neki su čak naveli da su majka i ćerka.

Jedna od njih je otkrila da se u međuvremenu porodila, istakavši kako ju je vest o trudnoći drugarice jako dirnula. Da se u prijateljstvu dele svi trenuci, a najviše oni najradosniji, pokazale su i njih dve u videu koji je sakupio 2,2 miliona sviđanja. Spontano u priči, Andrea je otkrila svojoj drugarici Melisi, koja je već bila trudna, da i ona očekuje bebu. Pritom je drugarici dala poklon koji se odnosio na njihovu još nerođenu decu. Njihovi pratioci su veoma emotivno dočekali taj trenutak.

- Kao i svi ostali u diskusiji... i ja plačem isto -

- Način na koji prijateljice znaju da čitaju jedna drugoj grimanse na licu je neverovatno -

- Jecam -

- Plačem sa vama zajedno... čestitam mamama -

- Dragoceno - komentarisali su korisnici TikToka.

Devojke su objasnile da je njihovo prijateljstvo dragoceno te da je i Andrea na isti način reagovala kada je saznala da je Melisa trudna. One su u nekim snimcima pokazale kako u poodmaklim trudnoćama zajedno uživaju na moru, potpuno isto obučene. Razlika u njihovim trudnoćama bila je oko 11 nedelja.

Mnoge buduće mame su podelile slična iskustva rekavši da sa svojim prijateljicama takođe očekuju bebu u isto vreme, te da će im deca zajedno odrastati.

@drecavaleri Reply to @theladyflynn Besties growing besties @melissadesm #pregnancy #bestfriends #momsoftiktok #weretwins ♬ TWINS - Kaygon

Andrea je na svom profilu podelila da je na isti način reagovala saznavši da će postati "tetka" kada joj je Melisa tri meseca pre njene trudnoće saopštila lepe vesti. Čini se da su neke veze, pored sestrinskih, mnogo jake i da emocije mogu deliti i oni koji nisu u srodstvu, ali su povezani na drugi način.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)