Roditeljstvo

OVAKVU BAKU JOŠ NISTE VIDELI: Snimak starice na rolerima obišao je ceo BALKAN! (VIDEO)

Gest jedne bake iz Rumunije postao je pravi hit na društvenim mrežama jer takav duh i entuzijazam nemaju ni mnogo mlađi od nje.

16.10.2022 11:30

OVAKVU BAKU JOŠ NISTE VIDELI: Snimak starice na rolerima obišao je ceo BALKAN! (VIDEO)
Printscreen/TikTok/ciprianstefan111

Za bake se vezuje mišljenje da im je najvažnija naša sreća, bilo da se to odnosi na činjenicu da mi kao unuci moramo biti siti ili toplo obučeni, bilo na to da će učiniti sve da nas vide nasmejane, pa makar zabava uključivala i njih bez obzira na to koliko one imaju godina? Jedna baka  iz Rumunije je odlučila da se odvaži na hrabar potez i stane na rolere kako bi se provozala i usrećila svoje unuke.

Da dete u svima nama leži koliko god imali godina pokazuje i ta vremešna starica koja je uz pomoć ćerke i unuke hrabro stala na točkove, te pokušala da održi ravnotežu i provoza se u svom kraju.

Iako starici očigledno nije bilo svejedno kada se upustila u avanturu, verovatno strahujući da će svakog trenutka pasti, smeh ćerke i unuke bio joj je važniji od svega te je stoički podnela "žrtvu". Baka je pobrala simpatije i smeh korisnika na mreži.

"Ne puštajte je, baka i nije baš srećna zbog ovog" - 

"Super-baka" - 

"Dobrodošli u Rumuniju" - bili su samo neki od komentara.

Mnogi su podržali podvig super-bake koja je želela da vidi osmeh na licu svojih voljenih, pa  je pristala i na nešto što je ne usrećuje. I dok su godine tu i duboka starost kuca na vrata, ona očigledno poseduje mladalački duh i ne želi da dočekuje svaki dan zatvorena u kući, već se prepušta zabavi sa unucima.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)