Ispovesti

Rođaka mi je pružila smeštaj, a ja sam SPAVALA SA NJENIM DEČKOM

Ispovest jedne devojke će naterati svakoga da dva puta razmisli pre nego što nekome ponudi pomoć u vidu smeštaja.

26.08.2022 22:00

Rođaka mi je pružila smeštaj, a ja sam SPAVALA SA NJENIM DEČKOM
pexels.com

Ona je u svojoj ispovesti ispričala kako joj je rođaka ljubazno ponudila svoje stvari u kući rekavši "što je moje to je tvoje".

U svojoj ispovesti  je ispričla kako je raskinula sa dečkom i pošto je živela sa njim, a radi kao asistent u školi, morala je da pronađe stan u blizini. Rođaka joj je ponudila pomoć da stanuje kod nje, iako ona živi sa dečkom sa kojim je još od fakulteta. Devojka je prihvatila, a pomoć oko prebacivanja nameštaja joj je ponudio i rođakin momak, što je ona prihvatila. 

Međutim, tokom jednog vikenda njena rođaka je bila odsutna i devojka je ostala sama kod kuće sa njenim momkom. Odlučili da uzmu hranu i pogledaju zajedno neki film. Pošto su pogledali neku romansu, ona se rasplakala jer je emotivna, a momak joj je pružio zagrljaj. Kako devojka u ispovesti tvrdi, niko se nije povukao iz tog zagrljaja i čak su se i poljubili. Kada su shvatili da je to pogrešno sklonili su se jedno od drugog, ali su zatim vodili i ljubav, što je devojka opisala neverovatnim iskustvom.

pexels.com

Momak se distancirao jer je shvatio grešku

To se više nikada nije desilo, međutim, devojka misli da je razvila osećanja prema njemu i da stalno misli na njega. Zato se pita šta da radi i da li da mu prizna?

Stručnjakinja koja deli ljubavne savete joj je rekla da je očigledo da momak ne želi nikakvu bliskost i nešto više sa njom, čim se drži na distanci i da je shvatio da je to bila greška. Savetovala ju je da počne da živi negde drugde, jer će tako lakše zaboraviti na njega. Takođe joj je rekla da bi krađa momka za njenu rođaku bio pravi šamar i stvorio bi probleme u porodici. Rekla joj je da se zapita da li joj se o zaista dopada ili joj se dopada pomisao da je želi drugi muškarac?

BONUS VIDEO:

Komentari (0)