Ispovesti

Bio sam na odmoru i doživeo šok kada sam video ŠTA JE MOJA MAJKA URADILA! Ispovest ovog muškarca zaprepašćuje!

Mladić je podelio sa čitavim svetom šta je doživeo kada je odlučio da samo na nekoliko dana odsustvuje iz svog doma kako bi sa devojkom otišao na festival.

09.08.2022 22:00

Bio sam na odmoru i doživeo šok kada sam video ŠTA JE MOJA MAJKA URADILA! Ispovest ovog muškarca zaprepašćuje!
pexels.com

Većina ljudi se odluči da svoju kuću i ljubimca tokom odmora poveri na čuvanje nekom najbliskijem, kome potpuno veruju kako bi se osećali sigurno. To je učinio i jedan muškarac koji je svoju priču podelio na sajtu Reddit i potpuno zaprepastio čitaoce širom sveta. 

Naime, kako je otkrio taj mladić, on i njegova devojka su odlučili da tokom odmora otputuju van zemlje i zato su njegovoj majci poverili na čuvanje kako njihov dom, tako i psa. Oni su joj čak dali i određeni novac u zamenu za tu uslugu, pri čemu je muškarac istakao kako je to učinio jer je znao da je njegova majka u teškoj finansijskoj situaciji.  

Međutim, on je doživeo ouzbiljan šok kada se vratio sa kratkog putovanja i zatekao prizor u svojoj kući koji nije mogao ni da sanja. U stanu su gotovo sve stvari bile izmenjene - zidovi su bili prefarbani, na njima su bile druge slike, a ono što ga je najviše pogodilo jeste činjenica da je njegov pas praktično bio izbaečn iz stana jer je njetgov krevetac bio ispred vrata. Tu je životinja, kako je on zaključio, najverovatnije spavala. 

pexels.com

Vrativši se sa odmora, čovek je primetio da se njegova majka nije brinula o psu na pravi način 

U svojoj objavi na Redditu muškarac je objasnio da su on i partnerka kupili prvu zajedničku kuću, a morali su da odsustvuju zbog festivala i neko je morao da brine o njegovom psu. Međutim, osim promena koje su uočili, par je ostao zatečen i zbog činejnice da je majka ključ njihovog stana dala svom novom partneru.

- Posumnjali smo da su nešto iz naše kuće prigrabili za sebe - napisao je on u ispovesti. 

Osim toga što su zidovi prefarbani u neku drugu boju, nedostajali su poklopci na utičnicama, a momak se požalio i da je u stanu bilo više od 100 opušaka u saksijama kućnog sveća.

- Pas je očigledno bio zapostavljen sve vreme, jedva da ga je i hranila, a njegov krevet je bio sav u blatu jer je ostavljen na kiši - napisao je revoltirani čovek.

Kako je istakao, on je zbog majčinog ponašanja izgubio strpljenje, a ona mu je na sve to rekla da je nezahvalan.

Foto: Shutterstock

Zbog cele situacije momak je narušio i svoj odnos sa partnerkom

- Narušila mi je i vezu s partnerkom. Moja žena više ne želi da se vrati u našu kuću - nadovezao se izigrani sin.

Korisnici Reddita bili su šokirani tom objavom i stali su na stranu muškarca, a mnogi su mu predložili da porazgovara s komšijama kako bi saznao šta se zapravo dešavalo u njegovom odsustvu.

Drugi se nadovezao i predložio momku da ispostavi majci račun za troškove i prepravke u kući, za svaku štetu koja je napravljena.

- Morate svakako da promenite brave na vašem domu i instalirate više kamera. Nešto se dešava u vašoj kući. – bio je iskren jedan od korisnika Reddita.

Neki su otišli dalje u svojim savetima i predložili nesrećnom momku da tuži majku, na šta je on odgovorio da je razmišljao o tome, ali da je ona potpuno švorc i bez imovine.  

BONUS VIDEO:

Komentari (0)