Ispovesti

Ispunila mu je želju i rekla mu "DA" dok je umirao na bolničkoj postelji! A onda se dogodilo čudo, PRIČA KOJA KIDA SRCE! (VIDEO)

Italijan se poslednjim atomima snage u bolničkoj postelji zakleo majci svog deteta na večnu ljubav. Nekoliko dana kasnije, dobio je poziv vredan života.

09.07.2022 15:05

Ispunila mu je želju i rekla mu "DA" dok je umirao na bolničkoj postelji! A onda se dogodilo čudo, PRIČA KOJA KIDA SRCE! (VIDEO)
FOTO: Printscreen/Facebook/TorinoToday

Postoje trenuci kada nas samo ljubav i čuda mogu spasti. U tim momentima pravila prestaju da važe i osteje nam samo da verujemo, da volimo i da se nadamo. Priča koju vam donosi portal Srećna Republika će vam pokazati da je uz ljubav sve moguće, pa čak i pobeda života nad smrću.

Ovo je istinita priča 47-godišnjeg Italijana po imenu Mauricio Kalorio. Ovaj čovek je nedavno doživeo srčani udar koji ga je prikovao za bolničku postelju i razorio njegovo srce. Postao je biljka, a samo dva meseca pre tog trenutka, doživeo je najveću životnu sreću - rodila mu se ćerkica, kojoj su on i njegova partnerka Silvija Duka dali ime Sofija.

Ovaj mladi čovek bio je pokošen u punoj snazi. Naime, on i njegova izabranica su do pre samo nekoliko nedelja planirali venčanje u septembru, a zatim su preko noći došli u situaciju da se mole da Mauricio preživi kako bi njegovo dete moglo da se seća oca. U trenucima najveće neizvesnosti, Mauriciju je jedna stvar bila jasna. Ne znajući koliko mu je vremena preostalo sa najdaržima, ponovo je zaprosio Silviju. Ona je oduševljeno pristala, i nedugo zatim, oni su se venčali u prostorijama intenzivne nege bolnice “Le Molinete” u Torinu.

Matičarka je došla da venča par, mladoženja je bio priključen na aparate koji su ga održavali u životu, a mlada se rado odrekla bele haljine i umesto nje je za tu prigodu obukla plavi zaštitni mantil. Umesto bidermajera, u ruci je držala raznobojne epruvete povezane zavojem. Pored njih je bila fotografija njihove devojčice, piše portal nanopress.it

Tek venčani par bio je prepušten na milost i nemilost sudbine, jedina šansa bila je transplantacija srca. Mauricio se bio pomirio sa svojom sudbinom, ali izgleda da je ona za njega imala drugačije planove. Samo nekoliko sati nakon venčanja, te iste večeri, usledilo je čudo i stigao je poziv života!

Mauriciju je pružena nova šansa, srce donora je već bilo na putu do njega, i to sa juga, iz Napulja, pravo na krajnji sever, u Torino.

Italijanu je urađena transplantacija srca, a sama operacija je trajala punih 7 sati. Sada se oporavlja od životno važne operacije, a novopečeni bračni par se nada najboljem. Uz ljubav, koja ih je i do sada održala, čini se da je sve moguće.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)