Ispovesti

Nisu u vezi ali su se odlučile na OVAJ korak! Dve PRIJATELJICE su samohrane majke i zajedno podižu svoju decu

U velikoj porodici dešava se da se deca ponekad ne slažu, a zamislite da pored svoje, podižete i tuđu decu.

06.07.2022 10:00

Nisu u vezi ali su se odlučile na OVAJ korak! Dve PRIJATELJICE su samohrane majke i zajedno podižu svoju decu
Prinscreen/TikTok/samanthaleighbestt

Samohrani roditelji znaju da je podizanje deteta posebno izazovno i zahtevno kada nemate podršku partnera i da je veliki uspeh roditelja da odgaji dete bez ičije pomoći. Iako bi mnogi pred ovakvim izazovom poklekli i pitali se kako da to izvedu, dve prijateljice iz Britanije, pronašle su simpaitičan način, odlučivši da zajedno podižu svoju decu.

Samanta Best i Loren Robinson su samohrane majke i svoje prijateljstvo su zaokružile zajedničkim životom, jer su shvatile da bi takav život i njima i njihovoj deci bio lakši. Njih dve su iznajmile zajednički stan i stvorile netipičnu porodicu u kojoj, kako barem snimci TikToku pokazuju, ne manjka sreće, šale i zabave.

Njihova deca žive poput ostalih, druže se, igraju u dvorištu, spavaju u krevetima na sprat, kao da su svi braća i sestre. Deca se ne osećaju usamljeno i dele zajedničke trenutke. Mnogi su ovaj njihov potez okarakterisali kao pravi pogodak i sjajnu ideju za sve one koji ostanu sami sa decom tokom njihovog odrastanja. Majke dele dnevnu rutinu, a na simpatičan način je Samanta prikazala kako se ona stara odeći svih članova porodice.

Pratioci ovih mama su se složili da veruju da ove prijateljice mogu da obezbede divan i kvalitetan život deci i lepo porodično okruženje, nakon što su pogledali snimak koji je pokupio preko 3,8 miliona pregleda i skoro milion lajkova, uz opis: "ko ovo ne bi poželeo?“

Mnogi su u ovoj priči videli pored skladnog prijateljstva i divne harmonije nalik drugim porodicama, odličan način da se ekonomski i finansijski dvoje bliskih ljudi pomažu. Jedna od korisnica TikToka je rekla da na ovaj način samohrani roditelji mogu pored usamljenosti da dele i troškove.

- Voleo bih da sam imao ovakvog prijatelja kada sam bio sam sa detetom - prokomentarisao je drugi pratilac.

@samanthaleighbestt Reply to @kajawa0 So much fun everyday 🥰 #bestfriend #singlemom #nz #roomates ♬ Lights - Em1r

Snimak je otvorio temu netipičnih porodica, koje funkcionišu jednako kao i tradicionale, ako ne i bolje. Dve drugarice smatraju da je ovo jedna od najboljih odluka koje su donele, jer im je pored prijateljstva omogućila da se međusobno podržavaju i oslanjaju jedna na drugu.

Gledajući njihove snimke, neki su se prisetili svog odrastanja u nekonvencionalnoj porodici. 

- Ovako sam odrastao! Moja mama i tatina sestra su odgajale mog rođaka i mene u istoj kući, to je bila magija! - napisao je jedan korisnik. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)