Ispovesti

TIK PRED VENČANJE SAZNALA JE ŠOK - ISTINU: Umesto da otkaže svadbu mlada je uradila ovo i sve zaprepastila!

Nije želela da joj propadne 46.000 dolara koliko su uložili u svadbu.

27.08.2024 19:01

TIK PRED VENČANJE SAZNALA JE ŠOK - ISTINU: Umesto da otkaže svadbu mlada je uradila ovo i sve zaprepastila!
Shutterstock, Facebook/Fabulous

Lindzi Slejter iz Notigema u Velikoj Britaniji vila je 12 godina u vezi sa mladićem za koga je trebalo da se uda. Zakazali su galantnu svadbu za 17. avgust, ona je kupila raskošnu venčanicu, pozivnice su bile poslate, a medeni mesec na bajkovitom grčkom ostrvu Kritu uplaćen.

Slavlje umesto suza

Nedelju dana pred Lindizi je saznala šok istinu - njen partner je imao drugu ženu i bezočno je varao. Umesto da plače, proklinje sudbinu i otkaže svadbu mlada je uradila nešto što niko nije očekivao.

- Bila sam slomljena, ali bilo je prekasno da otkažem venčanje u koje smo uložili 46.000 dolara. Svi su bili šokirani, sav taj novac uzalud potrošen. Ali, veliki deo mene je mislio da treba da proslavim svoju slobodu što sam i uradila - ispričala je Lindzi za New York Post.

Svadbu je pretvorila  gala žurku za 70 njoj dragih osoba kako bi proslavila svoju slobodu. Zajedno sa sestrom Bet i najboljom drugaricom Melisom nastavila je sa pripremama za venčanje ali bez mladoženje.

 

 

 

Na dan nesuđenog venčanja došli su gosti i uživali u hrani i piću kao da je prava svadba.

- Bila sam okružena tolikom ljubavlju, to me je zaista podsetilo da mi on nije potreban. Odlučio sam da provedem dan sa prijateljima i porodicom radije nego da sedim kod kuće i plačem. Osećala sam se kao da je to novi početak za mene - rekla je ona.

Umesto na medeni mesec sa suprugom na Krit je otputovala sa najboljom drugaricom Melisom i sjajno su se provele. 

Lindzi se zahvalila svojim prijateljima i porodici, rekavši da su joj njihova podrška i prisustvo pomogli da prebrodi ovo teško vreme. Njena odluka da proslavi slobodu umesto da sedi kod kuće i plače postala je inspiracija za mnoge, pokazujući kako se i iz najtežih situacija može izaći sa stilom i hrabrošću.
Njen bivši verenik nije želeo da komentariše Lindzin potez, ali je priznao da je varao. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)