Ispovesti

KADA SAM PITALA MUŽA DA LI ME VARA SA MUŠKARCEM JEDNOM REČENICOM JE SVE REKAO: Zbog ovoga mislim da su zajedno

Nikad nije mislila da joj je veran.

11.08.2024 23:05

KADA SAM PITALA MUŽA DA LI ME VARA SA MUŠKARCEM JEDNOM REČENICOM JE SVE REKAO: Zbog ovoga mislim da su zajedno
Shutterstock

Jedna žena je u svojoj ispovesti otkrila da je oduvek sumnjala u supruga.

- Tokom celih 40 godina braka, pitala sam se da li je moj suprug biseksualac. Upoznao je svog prijatelja otprilike u isto vreme kada i mene. Moj suprug je uvek imao ženske prijatelje, ali i Ernija. Kada bi se kasno vraćao kući, optuživala sam ga da ima aferu sa svojim koleginicama. Ostali smo zajedno, iako je bilo mnogo svađa. Pre nekoliko godina, moj šurak je išao na golf sa mojim suprugom i Ernijem. Šurak mi je rekao da moj problem nije druga žena - već muškarac. Kada sam ga pitala zašto tako misli, rekao je da se njih dvojica ponašaju kao da su u svom svetu. Rekao je da nije ljubomoran na njihovo prijateljstvo, ali da je to samo njegovo mišljenje - počela je ona svoju ispovest i dodala:

- Da skratim priču, nedavno je moj suprug i još trojica prijatelja otišlo na golf putovanje. U spavaćoj sobi je bila bračna postelja, druga soba sa dva kreveta za jednu osobu, i kauč na razvlačenje. Pitala sam svog supruga o rasporedu spavanja, a on je rekao da je jedan spavao na kauču, jedan u sobi sa dva kreveta za jednu osobu, a Erni i on su delili bračni krevet. Kada sam ga pitala šta su drugi momci mislili o njih dvojici koji spavaju u istom krevetu, vikao je: "Nije me briga šta su mislili!" Rekla sam: "I izgleda da te nije briga ni šta tvoja supruga misli." Moj suprug je uvek govorio: "Nema druge žene. Znaš da te volim." Uvek je negirao da je biseksualac. On me tera da se osećam kao da sam luda. Recite mi šta mislite.

Savetnica joj je odgovorila.


- Da dva muškarca dele krevet kad postoji druga opcija, po meni je upitno. Budući da nikada nisam upoznala vašeg muža, oklevam da kažem da li vas vara sa Ernijem ili ne. Biseksualnost ne čini osobu preljubnikom. Kad bi on potvrdio vašu sumnju da je biseksualac, da li bi to promenilo vaš dugogodišnji brak? To je skupo pitanje - odgovorila je savetnica.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)