Ispovesti

URADIO DNK TEST IZ ZABAVE PA SAZNAO STRAŠNU ISTINU: Jedan član porodice je vodio dvostruki život i ima još dece!

Zatekla ga je strašna istina za čitavu porodicu, ali je promenila njegov pogled na sve.

07.08.2024 16:00

URADIO DNK TEST IZ ZABAVE PA SAZNAO STRAŠNU ISTINU: Jedan član porodice je vodio dvostruki život i ima još dece!
Shutterstock

Iako se DNK test radi u ozbiljnim situacijama, kada se utvrđuje nečije poreklo ili srodstvo, jedan muškarac je odlučio da iz zabave uradi ovaj test. Budući da ga je zanimala genealogija, pre deset godina se podvrgnuo testiranju, ali nije ni slutio da ga čeka veliko iznenađenje, otkrivši svoje škotsko poreklo.

Pošto su ovi rezultati zainteresovali i njegovog ujaka, majčinog brata i on je odlučio da uradi sopstveni test podstakavši i svog oca da isto učini. Muškarac je svoju ispovest podelio na društvenoj mreži Reddit.

- Iznenađen i zainteresovan za ovo i moj ujak, a kasnije i deda, su poželeli da urade isto. Odjednom dobijamo obaveštenje o bliskoj vezi sa ženom u kasnim 40-im. Ispostavilo se da je ona polusestra moje mame i ujaka. Tragala je za ocem veći deo svog života. Pamtila ga je do svoje osme godine, ali je bila isuviše mlada da bi se setila prezimena, tako da je pribegla na DNK testove koji su razjasnili sve - napisao je on.

Nakon otkrića, porodica je odlučila da se suoči sa dedom i zatraži od njega priznanje, želeći da vidi da li će on to prihvatiti, prenosi Mirror.

Shutterstock

Muškarac je iz zabave odlučio da se podvrgne DNK testu

Muškarac sa Reddita otkriva kako je njegov deda bio u svojoj mladosti momak sa puno integriteta i da se ova priča jednostavno nije uklapala u priču koju je čitava porodica imala u svojoj glavi. Deda je brzo priznao istinu i do njegove smrti dve godine kasnije, on i njegova vanbračna ćerka su se sreli.

Uprkos tome što se njegova majka borila da se pomiri sa situacijom da ima polusestru, muškarac koji je podelio ovu priču, kaže da je on na sve to gledao pozitivno.

- Tako sam srećan što ga je našla i dobila priliku da ga upozna posle toliko vremena. Ona je divna osoba koja je iskusila gomilu teškoća u životu. Moja mama je imala problem da je prihvati kao sestra, ali sam održao vezu sa njom kao sa jednom "tetkom iznenađenja". Ne dešava se često da proširite na taj način porodicu pa sam dao sve od sebe da jednostavno prihvatim situaciju - priznaje on u svojoj ispovesti.

Iako je među korisnicima bilo više onih koji su se složili da je njegov deda bio dobar čovek i da je uradio sve što je mogao, bilo je i oprečnih komentara koji su se osvrnuli na to da saznanje da je neko varao u braku nije prihvatljivo ni za koga i daje osećaj gorčine.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)