Ispovesti

POZAJMIO TABLET OD ŽENE, IMAO JE ŠTA I DA VIDI: Plaši se za ćerku i sebe, predložili mu da je odvede kod psihijatra

Ljudi su šokirani i nikada nisu čuli za ovako nešto.

21.07.2024 07:01

POZAJMIO TABLET OD ŽENE, IMAO JE ŠTA I DA VIDI: Plaši se za ćerku i sebe, predložili mu da je odvede kod psihijatra
Shutterstock

Muškarac (36) koji je nedavno pronašao šokantne informacije na tabletu svoje supruge, odlučio je da se obrati korisnicima Reddita za savet. Priča o njegovom otkriću izazvala je brojne reakcije na ovoj društvenoj mreži.

Korisnik Reddita je opisao kako je upoznao svoju suprugu Beli i kako su se zaljubili na prvi pogled. Nakon nekoliko godina veze, venčali su se, kupili kuću i nedavno dobili prvo dete. Izgledalo je kao da je život konačno bio ispunjen i savršen, sve do trenutka kada je pozajmio njen tablet.
 

Šokantno otkriće na tabletu


Kada je muškarac otvorio internet pretraživač na ženinom tabletu, primetio je da je otvorena "incognito" kartica. Ono što je usledilo bilo je više nego što je ikada očekivao - otkrio je tajni Google nalog sa albumom fotografija pod nazivom "XX", koji je sadržao više od 300 fotografija njegove bivše devojke. Još šokantnije bilo je to što je primetio da se njegova sadašnja supruga ponaša i oblači na način koji podseća na njegovu bivšu devojku.
 

Shutterstock

Muškarac šokiran onim što je našao


Nakon što je podelio svoju dramatičnu priču na Redditu, korisnici su mu pružili brojne savete i reakcije. Mnogi su izrazili šok i nevericu, dok su drugi pokušali da razumeju poriv supruge da kopira ponašanje i stil njegove bivše devojke. Neki su čak predložili da potraži stručnu pomoć kako bi razrešio ovu situaciju, piše "24sata.hr".

Suočavanje sa istinom
 

Muškarac se i dalje nalazi u dilemi da li da se suoči sa suprugom ili da pobegne sa svojom ćerkom. Ovo otkriće duboko ga je povredilo i izazvalo napad panike, dok je istovremeno osećao izdaju od strane svoje porodice.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)