Ispovesti

UŽIVALI SMO U VRELOM NOĆNOM VIDEO POZIVU: Sutradan sam shvatio da me je blokirala i to pošto sam uradio ovo!

Ljubav na mreži ili iskusna prevara?!

17.07.2024 21:15

UŽIVALI SMO U VRELOM NOĆNOM VIDEO POZIVU: Sutradan sam shvatio da me je blokirala i to pošto sam uradio ovo!
Shutterstock

Muškarac od 37 godina podelio je svoju bolnu priču o tome kako je bio prevaren od strane dve različite žene koje je upoznao na internetu. Nakon što je izgradio odnos sa njima, oba puta je završio blokiran i to ubrzo nakon što im je poslao novac. Prva žena sa kojom je imao iskustvo prevare bila je iz Afrike. 

Tražila novac za haljinu za veridbu, pa ga blokirala

- Nakon tri meseca komunikacije i planiranja zajedničke budućnosti, gde je bilo priče o braku i deci, zamolila me je za poklon karticu kako bi mogla da kupi haljinu za našu zabavu povodom veridbe. Rado sam je poslao. To je bilo poslednje što sam čuo od nje. Primetio sam da se ne javlja, a onda sam shvatio da me je blokirala na mrežama. Više nikada nisam čuo ni reč od nje - objasnio je on, a o tome je pisao i The Sun.

Foto: Shutterstock

Čim je dobila novac nestala

Njegova poslednja devojka bila je sa Filipina. Opisuje je kao prijatnu 28-godišnjakinju sa profilnom slikom na kojoj stoji pored bazena i smeška se. 

Imali vreli video poziv pa nestala

- Pričala mi je sve o svojoj porodici i želela je da me upozna. Imali smo mnogo toga zajedničkog. Oboje volimo plivanje i čak smo imali rođendane u istom mesecu. Svake noći bi se dopisivali, a ponekad bi uspela da uključi svoju video kameru. Nekoliko puta smo čak imali i video se*s. Čak smo počeli da planiramo zajednički odmor na Tajlandu. Kada me je pitala da li bih joj poslao novac da kupi kofer i novu odeću, nisam video problem. Poslao sam joj oko 600 evra i zahvalila mi se. Sledeće što se desilo je da me je blokirala, bio sam zapanjen, a to mi se desilo ponovo - bio je iskren ovaj muškarac.

Shutterstock

Nije znao šta ga je snašlo

Prema savetima stručnjaka, uvek treba biti oprezan kada neko iznenada stupi u kontakt sa vama preko interneta, naročito ako profil pokazuje previše zajedničkih interesovanja. 

Ne šaljite novac ljudima koje ne poznajete

- Ako je vaš Fejsbuk profil javan, devojka je možda sugerisala da imate slična interesovanja zbog tragova koje ste otkrili, a to je vaš posao, vaša porodica i vaš rođendan, na primer. Akcija protiv prevara može pružiti podršku i pomoći u sprečavanju da se ovakve situacije ponove. Na njihovom sajtu se može saznati više o "romantičnim prevarama". Glavna poruka je da nikada nije preporučljivo slati novac nekome koga ste upoznali samo preko interneta - savetuje stručnjak.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)