Ispovesti

NIŠTA NIJE SLUTILO NA SUZE: Mlada je briznula u plač kad je videla nemilu scenu na sopstvenoj svadbi! (FOTO)

Sasvim slučajno žena je napravila grešku što je dovelo do skandala.

19.02.2024 20:15

NIŠTA NIJE SLUTILO NA SUZE: Mlada je briznula u plač kad je videla nemilu scenu na sopstvenoj svadbi! (FOTO)
shutterstock.com

Venčanje je vrlo emotivno a često i stresno za mladence koji žele da sve protekne u najboljem redu i da im taj dan ostane u najlepšem sećanju. Upravo zbog stresa dolazi i prenaglašenih emocija često dolazi do nemilih scena. Kako je u iskrenoj ispovesti ispričala jedna žena ona je nehotice rasplakala mladu na venčanju kome je prisustvovala.

shutterstock.com

Nevesta se rasplakala iako greška koju je žena napravila nije bila namerna

Slučajna greška

Pre njenim rečina na svadbu je došla u pratnji svog dečka čija rođaka se udavala.

- Nikad je nisam upoznala pa nisam ni znala kako nevesta izgleda. Kad smo ušli u salu gde se održavao svadbeni banket mom dečku je zazvonio mobilni telefon i otišao je da telefonira. Našla sama u gomili nepoznatog sveta. Videla sam lepu devojku u venčanici, prišla sam joj, predstavila se i čestitala od srca na udaji. Nisam imala pojma da to nije mlada koja je stajala u mojoj blizini i sve videla - iskreno je ispričala ova žena.

Gledajući nemilu scenu mlada se u sekundi briznula u plač. Odmah su joj pritrčale kuma i majka da je smire.

- Osećala sam se vrlo neprijatno i počela sam da se izvinjavam. Ali, što sam se ja više izvinjavala ona je više plakala. prišao mi je moj dečko i upitao šta se desilo. Moj dečko i njegova porodica su me utešili rekavši da to nije bila moja greška, ali mlada, njena majka i mladoženja su ljuti na mene i govore da je sve moja krivica. Kako sam mogla da znam da nije ona kad je devojka bila u beloj haljini koja je neverovatno ličila na venčanicu. Ispostavilo se da je devojka kojoj sam čestitala udaju zapravo mladoženjina bivša što je dodatno povredilo nevestu. Ali, kako sam ja to mogla da znam - iskrena je bila ona, a piše Miror.

Shutterstock

Venčanje može biti stresno pa onda dolazi do eskalacije emocija

 

Usledili su brojni komenatari na njen post na društvenim mrežama.

- Nisi ti bila kriva, kako si mogla da znaš. Pitam se da li je ona zaista ljuta na tebe. Verovatno je jednostavno bila preplavljena emocijama tog velikog dana i to se samo ispoljilo u tom trenutku.

- Definitivno nije tvoja greška i smešno je što te ljudi krive što si uvredila mladu. Zašto ne biste pretpostavili da je žena u venčanici zapravo nevesta

- Nemoj da se nerviraš. Takve stvari se jednostavno dešavaju. Umesto da se nasmeje zbog tvoje slučajne grešeke ona je napravila skandal iako za tim nije bilo potrebe.

- Meni se sve čini da ta mlada plače svaki čas pa joj je samo trebao povod za suze - bili su samo neki od komentara na njen post. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)