Ispovesti

PREVARA DEČKA JU JE TOTALNO SLOMILA: Ipak, rešila je da mu pruži drugu šansu, evo i zašto

Iako ju je izneverio, i to u pijanom stanju sa devojkom koju je video prvi put u životu, odlučila je da pređe preko toga.

17.02.2024 21:00

PREVARA DEČKA JU JE TOTALNO SLOMILA: Ipak, rešila je da mu pruži drugu šansu, evo i zašto
Shutterstock

Prevara je veoma teško iskustvo, a sa tim se parovi suočavaju onako kako misle da najbolje znaju i umeju. Kada je otkrila da je njen dečko imao avanturu za jednu noć, mlada žena je bila pred teškom odlukom - da li da ga ostavi ili da mu oprosti. Situacija je postala javna kada je njena priča stigla do internet foruma. 

- Kad sam otkrila da je moj dečko imao noćnu avanturu, bila sam slomljena. Imam 25 godina, moj dečko 26 i zajedno smo dve godine. Potpuno sam mu verovala i mislila sam da mi je veran. Umesto toga, on me je prevario sa prvom devojkom koju je zatekao u baru dok je pijančio - pojadala se ona, a o tome je pisao i San.

shutterstock.com

Dečko je prevario sa nepoznatom ženom iz kafića

Ova priča je klasičan primer izazova s kojima se suočavaju mnogi parovi. Ova mlada žena priznaje da je i njihova veza vremenom postala dosadna, a intimnost je uz to totalno nestala.

- Svemu sam se nadala, ali ne i da će se napiti i spavati sa ženom koju je upoznao u noćnom izlasku sa društvom. Kada je prevara izašla na videlo, rekao je da me i dalje voli i da želi sa mnom da gradi budućnost. Posle mnogo neprospavanih noći i razmišljanja, odlučila sam da mu dam drugu šansu. Intuicija mi govori da je on moja srodna duša, ne želim da ga izgubim. Međutim, biće mi potrebno mnogo vremena da ponovo izgradimo poverenje - zaključila je ona.

shutterstock.com

Jedva je smogla snage da mu oprosti prevaru

Komentari koji su usledili posle ove iskrene ispovesti bili su podeljeni - neko je bio pun razumevanja za devojku, a neko je smatrao da je napravila pogrešan korak kad mu je oprostila.

- Biće teško oprostiti prevaru, stalno ćete osećati ljubomoru i nesigurnost. Bolje razmislite još jednom i ostavite ga, jer niko ne zaslužuje da bude sa osobom koja joj je neverna. Nađite nekoga ko će Vas poštovati.

- Ne razumem zašto si to uradila, ja ne bih mogla da oprostim prevaru. Ali, verujem da ukoliko iskreno razgovarate i provodite kvalitetno vreme zajedno, možete početi da se opuštate i da mu verujete ponovo.

- Ako među vama još ima ljubavi, sve je moguće, čak i to da krenete ispočetka i uspostavite još bolji odnos - bili su neki od komentara ispod njene ispovesti.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)