Ispovesti

SESTRE BLIZNAKINJE OTETE SU JOŠ NA ROĐENJU I PRODATE RAZLIČITIM PORODICAMA: 19 godina kasnije slučajno su se našle zahvaljujući TikToku! (FOTO)

Ejmi i Ano su kidnapovane u Džordžiji i završile u Gruziji, ali im je sudbina ponovo ukrstila puteve.

02.02.2024 21:00

SESTRE BLIZNAKINJE OTETE SU JOŠ NA ROĐENJU I PRODATE RAZLIČITIM PORODICAMA: 19 godina kasnije slučajno su se našle zahvaljujući TikToku! (FOTO)
Facebook-Sartania Anno

Ejmi i Ano (21) su bliznakinje iz Amerike, koje su kidnapovane iz bolnice odmah po rođenju, razdvojene i prodate. Ove sestre bile su žrtve ilegalnog usvajanja, koje su kriminalne bande u Džordžiji sistematski organizovale od 1950. godine. 

Bliznakinje su kasnije ispričale da je njihovoj majci pozlilo posle porođaja i da je pala u komu. Kad se probudila, bolničko osoblje joj je reklo da su njene devojčice preminule ubrzo pošto su se rodile. Međutim, bebe su oduzeti od majke i prodate različitim porodicama u Gruziji. Procenjuje se da 100.000 beba deli ovu sudbinu. Gruzijska vlada je 2022. godine pokrenula istragu o trgovini decom. Ove dve sestre su se 19 godina kasnije ponovo našle, i to sasvim slučajno, zahvaljujući TikTok videu.

Bliznakinje su odrasle u različitim porodicama, udaljene svega 300 kilometara. Godinama kasnije ponovo su se slučajno našle i sada žive u istom gradu. Ano je od rođenja bila veoma intiuitivna i već sa četiri godine osećala je da “nešto” nedostaje u njenom životu. Njenoj majci je tada rekla da misli da ima sestru bliznakinju, iako nije imala nikakvih saznanja o njenom stvarnom postojanju. Osećaj nedostatka je postao toliko jak da je Ano patila od depresije, shvatajući da “negde” postoji osoba koja bi trebalo da bude deo njenog života.

Ano se bavi plesom i koreografijom, a sa svega 12 godina nastupala je u popularnom šou-programu "Gruzija ima talenat". Ejmi ju je tada videla u prenosu uživo i bila je zapanjena sličnošću sa tom plesačicom. Međutim, tek sedam godina kasnije Ano je bila ta koja je videla TikTok snimak na kom je slučajno primetila devojku koja je izgledala identično kao ona. Ano je odmah pokrenula lavinu događaja koji su, uz pomoć novinara, doveli do ponovnog susreta dve sestre.

 

 

Iako su bliznakinje po izgledu veoma slične, njihove životne okolnosti bile su potpuno različite. Ano je odrastala sa roditeljima koji su bili izbeglice i koji su se mučili da obezbede osnovne potrebe za svoju porodicu. Ejmi je, s druge strane, imala malo bolje životne okolnosti, ali i pored toga, obe bliznakinje su osećale da im nešto nedostaje.

Ejmi i Ano su se najzad ponovo srele, a njihova tuga je tek tada nestala. Sada su stalno u kontaktu, pomažu jedna drugoj i nerazdvojne su. Ano je čak izjavila da kada razgovara sa Ejmi, ima osećaj da razgovara sa samom sobom.

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)