Ispovesti

HANA SE GODINAMA BORI SA BOLEŠĆU, A SADA SVI PRIČAJU O ONOME ŠTO JOJ JE DEČKO URADIO: Četiri godine je čekao na ovaj čin (VIDEO)

Gest mladića iz Mičigena mnoge je raznežio.

12.01.2024 14:01

HANA SE GODINAMA BORI SA BOLEŠĆU, A SADA SVI PRIČAJU O ONOME ŠTO JOJ JE DEČKO URADIO: Četiri godine je čekao na ovaj čin (VIDEO)
Printscreen/https://nypost.com/

Kodi Enis (31) iz Mičigena odlučio je da uradi nešto neobično kako bi obradovao svoju devojku Hanu Hosking (27), koja pati od alopecije. Ova bolest uzrokuje gubitak kose s temena i celog tela, a Hana je prvi put dijagnostikovana sa samo sedam godina. Nakon godina truda da sakrije ćelave delove glave 2018. godine je odlučila da obrije preostalu kosu i počne nositi perike.

Dug put do ljubavi

Hana je upoznala Kodija, koji je imao kratku, šarmantnu frizuru, u novembru 2019. godine. Nakon samo šest meseci veze, Kodi je odlučio da iznenadi svoju devojku.

- Nisam tačno znala šta ga je nateralo da pusti kosu zbog mene. Jednog dana me samo pogledao i rekao: 'Pretpostavljam da ako pustim kosu zbog tebe, koliko dugu bi je želela?'. Rekla sam da želim 70 cm, jer volim dugu kosu. Kodi mi je rekao: "Pustiću kosu zbog tebe" - otkrila je Hana za Njujork post.

Printscreen/https://nypost.com/

Četiri godine su puštali kosu kako bi napravili periku

Četvorogodišnje putovanje

Par je zajedno krenuo prilagođavanje ovim novim ciljevima ka dugoročnom rastu kose. Pratili su onlajn tutorijale o održavanju zdrave kose, koristili visokokvalitetne proizvode i stilizovali kosu pletenicama kako bi je podstakli da brže raste. Kodi je ulagao u skupe šampone i regeneratore, gledao brojne video-zapise o pravilnom pranju i nezi kose, a svake noći je spavao s pletenicama ili svilenim šeširom kako bi sprečio lomljenje kose.

Printscreen/https://nypost.com/

Hana je ponosna zbog gesta svog dečka

Veliko iznenađenje

Nakon gotovo četiri godine, došlo je vreme da se kosa skrati. Par je odlučio da potraži veštog vlasuljara kako bi napravili periku od Kodijeve kose. Kada je perika stigla, Hana je bila preplavljena emocijama.

- Kada je perika stigla, bila sam toliko uzbuđena da sam plakala - priznala je.

Da bi iznenadila Kodija, Hana se našminkala, obukla se u elegantnu odeću i stavila periku.

- Kada sam se prvi put pogledala u ogledalo, osetila sam ljubav i toliko ljubavi prema njemu - rekla je.

Budućnost i planovi

Iako nemaju trenutne planove za venčanje, Kodi već razmišlja o tome kako bi Hana mogla da nosi periku na dan njihovog venčanja. 

- Kodi želi da je nosim na naš dan venčanja - rekla je uzbuđeno Hana.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)