Ispovesti

U SREĆNOM BRAKU SAM 11 GODINA, ali ne da mi mira nešto što se dogodilo pre 16! Da li da sve priznam svojoj ženi?

Očajni muškarac zatražio je savet od korisnika društvenih mreža jer posle jednog sna ne može da dođe sebi.

12.06.2023 22:01

U SREĆNOM BRAKU SAM 11 GODINA, ali ne da mi mira nešto što se dogodilo pre 16! Da li da sve priznam svojoj ženi?
Foto: Shutterstock

Jedan muškarac je na društvenim mrežama podelio s javnošću čime su ovih dana njegove misli okupirane, tražeći pomoć u prevazilaženju problema u kom se našao. Iako je, kako kaže, u srećnom braku 11 godina on je 5 godina pre ženidbe izlazio s jednm devojkom mesec dana i još ne može da prestane da misli o njoj. Bez obzira na to što je svoju sadašnju vezu sa suprugom okarakterisao kao "zdravu i stabilnu", on je priznao da se svakodnevno pita kakav bi mu život bio da je krenuo drugim putem. 

Svoju ispovest muškarac je podelio na mreži Redit, istakavši da mu je ona ostala urezana u sećenju.

- Odnedavno ne mogu da prestanem da razmišljam o devojci sa kojom sam izlazio pre 16 godina i to samo mesec dana. Veza je bila normalna za dvoje dvadesetogodišnjaka. Voleli smo da se družimo i imali smo bogat seksualni život. Veza je prekinuta iznenada - započeo je on svoju priču.

Prisetio se kako se sa tom devojkom družio s grupom ljudi subotom uveče, da su se zabavljali, kako napolju, tako i u kući, a da su se udaljili nakon maturske večeri i to na njenu inicijativu.  

shutterstock.com

Muškarac je priznao kako sve više razmišlja o ženi sa kojom je bio pre 16 godina

Očajni muškarac se prisetio kako je taj raskid teško podneo i da je plakao danima, tražeći utehu u prijateljima. Kako je naveo, devojku je sanjao opet pre nekoliko večeri i sada ne može da prestane da misli na nju. 

- Ne znam mnogo o njoj pošto smo na kraju veze prestali da razgovaramo i nikada nismo ostali prijatelji. Od tog sna mi se po glavi vrti stalno jedno te isto, iako je sve bilo pre 16 godina - ponovio je on.

Čitajući literaturu za samopomoć on je otkrio da je shvatio da se sve to dešava jer nije završio sa tom vezom, a sada ne zna da li bi trebalo da bilo šta spominje svojoj ženi. 

Dobio je zanimljive odgovore pratilaca na svjou nedoumicu.

- Ne pominji nikako ovo svojoj ženi. Ovo je tvoj problem krize srednjih godina sa kojim treba da se nosiš - 

- Plašiš se starenja i plašiš se da ostariš s "poništenim" stvarima -

- Ne radi se o toj devojci, već o stvarima koje niste uradili u svom životu - 

- Uvek je lakše romantizovati nešto što je okončano jer zaboravljate loše delove i razloge zbog kojih ta osoba nije bila posvećena vama -

- Zapamti da se to desilo sa razlogom i da voliš svoju ženu - komentarisali su korisnici mreže.

Pratioci su muškarcu sugerisali da je bolje da se obrati za stručnu pomoć kako bi to prevazišao jer je besmisleno da se vezuje za problem koji se dogodio u dalekoj prošlosti. Drugi su mu rekli da je tu devojku jedva poznavao i da to nije vredno spominjanja ženi jer bi joj time samo naneo bol.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)