Ispovesti

TRUDNOJ SU MI TRAŽILI DA IM PRODAJEM MAJČINO MLEKO! Zvezda platforme za odrasle otkrila jezive detalje sa čime se sve suočavala! (FOTO)

Juju Ferari, poznata brazilska manekenka i model, gorko se pokajala zbog načina života koji je vodila iako je na taj način zarađivala milione.

02.04.2023 21:01

TRUDNOJ SU MI TRAŽILI DA IM PRODAJEM MAJČINO MLEKO! Zvezda platforme za odrasle otkrila jezive detalje sa čime se sve suočavala! (FOTO)
Printscreen Instagram/officialjuujuferrari

Brazilska manekenka iz Sao Paola, Juju Ferari (36), inače majka četvoro dece, na plastične operacije je potrošila više od 90.000 evra. Na brojne korekcije išla je od svoje 20 godine. Međutim, nakon poslednje intervencije koju je imala na zadnjici gorko se pokajala. Kako je objasnila, imala je baš lepu pozadinu i sad se pita šta joj je trebalo da ide na novo povećanje gluteusa.

Ogromna je

U želji da uveća zadnjicu Juju je u novembru otišla kod plastičnog hirurga i urađena joj je intervencija za 47.000 evra. Međutim, ona nije zadovoljna rezultatima i, kako je naglasila, iz sopstvenog iskustva bolje da to nije ni radila.

- Žao mi je što sam to uopšte uradila. Imala sam baš lepu, okruglu zadnjicu, a sad sam je potpuno upropastila. Ogromna je, izgleda groteskno i potpuno je neproporcionalna spram mog tela. Preterala sam sa silikonima i to više ne izgleda lepo – iskrena je bila ona.

Atraktivna Brazilka ne krije da je potrošila pravo bogatstvo na brojne estetske operacije i kozmetičke tretmane koje je imala u poslednjih 16 godina.   

Prema njenim rečima, uvek se trudila da "popravi" ono što joj se ne sviđa na licu i telu, ali poslednja u nizu operacija zadnjice nije ispunila njena očekivanja.

Neobični zahtevi

Juju ima više od pet miliona pratilaca na Instagramu i bila je zvezda platforme za odrasle OnlyFans gde je zarađivala pozamašne svote novca. Međutim, kako je objasnila, dobila je neprimerene ponude fanova i rešila da se povuče sa te platforme.

- Zaista sam uživala radeći za tu platformu i trudila sam se da pružim fanovima najkvalitetniji sadržaj. To mi je donelo dosta novca, ali vremenom su zahtevi fanova prešli granicu dobrog ukusa i odlučila sam da ugasim profil – rekla je ona.

Prema njenim rečima, čim je zatrudnela četvrti put počela je da dobija neobične poruke.

- Nikad ranije nisam pričala o tome, ali bilo je fanova koji su od mene tražili da im prodam majčino mleko. To je bila kap koja je prelila čašu. Shvatila sam da nema više razloga da budem tamo, posebno nakon takvih poruka i odlučila sam da se distanciram od svega – poručila je Juju.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)