Ispovesti

BILA JE SIROMAŠNA I NA IVICI GLADI, A DANAS ZARAĐUJE 11.000 EVRA MESEČNO: Potpuno će vas zapanjiti na šta troši većinu novca! (FOTO)

Amber O' Donel (24) promenio se život nakon što je odlučila da napravi profil na platformi OnlyFans, ali ona ni po čemu nije tipična devojka.

29.03.2023 14:01

BILA JE SIROMAŠNA I NA IVICI GLADI, A DANAS ZARAĐUJE 11.000 EVRA MESEČNO: Potpuno će vas zapanjiti na šta troši većinu novca! (FOTO)
Printscreen Instagram/amber.odon

Amber O' Donel (24) iz Šefilda u Britaniji odrasla je u porodici sa skromnim primanjima. Uoči izbijanja korone 2020. započela je studije biomedicine na Univerzitetu u Šefildu i zajedničlki život sa dečkom Krisom koji je radio na kasi u jednom marketu.

Plaćala je studentski kredit, radila za "bednu" platu u Starbaksu i bila na ivici gladi. A, onda se sve promenilo. Danas zarađuje više od 11.000 evra mesečno na platformi OnlyFans, a deo zarade daje u humanitarne svrhe.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by A M B E R (@amber.odon)

Na ivici gladi

Kako je ispričala Amber za britanski San, pre samo tri godine bila je na ivici egzistencije. Novac koji su uz studiranje zarađivali ona i njen dečko Kris jedva da je pokriivao osnovne troškove.

- Više od 95 odsto zarađenog novca davali smo na račune. Jedva da nam je ostajalo za hranu. Dvaputa dnevno smo jeli najjeftiniju testeninu i pesto-sos najčešće iz poklon kesica koje se dele po restoranima brze hrane. Moja porodica je siromašna i nisu mogli da nam pomognu, tu i tamo bi nam dali po 20 funti (22 evra), ali to nije bilo dovoljno - ispričala je ona.

U tom trenutku znala je da nešto mora da promeni.

- Poznavala sam devojku koja je radila na OnlyFans i zarađivala je ogroman novac. Ona mi je pomogla da otvorim profil i počnem da zarađujem prodavajući svoje golišave slike. Bilo je teško u početku, ali već od prve zarade, koja je bila oko 570 evra, deo sam odvojila u humanitarne svrhe. Bila sam siromašna i znam koliko je teško kad nemate novca - rekla je Amber koja želi ličnim primerom da pokaže kako izgleda humanost na delu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by A M B E R (@amber.odon)

Podrška majke i dečka

Najveću podršku da počne da zarađuje novac na taj način imala je od dečka Krisa i svoje majke.

- Sećam se kad sam rekla Krisu da želim to da radim, pogledao me je i rekao: "Ako će nam to pomoći, imaš moju podršku". Podržava me moja porodica, posebno majka i prijatelji koji smatraju da ne radim ništa loše. Vremenom je moj profil rastao i danas zarađujem više od 11.000 evra mesečno, Kris i ja živimo u kući za koju plaćamo rentu od 1.100 evra, kupila sam ružičasti auto marke nisan koji odavno želim. Ali, najveći deo svoje zarade dajem u humanitarne svrhe - rekla je Amber.

Da se posveti humanitarnom radu inspirisao ju je fudbaler Mančester Junajteda Markus Rašford koji je poznat po humanosti. 

- Za mene je važno da nikad ne zaboraviš odakle potičeš. Dolazim iz siromašne porodice i srećna sam što sam u poziciji da pomažem ljudima. Inspirisao me je Markus koji je zaista neverovatan. Od prvog zarađenog novca otišla sam u supermarket i pokupovala gomilu hrane u konzervama koja može da stoji, sapune, šampone, ženske potrepštine... Toliko toga sam kupila da je moj dečko Kris morao da dođe kombijem po mene jer nije moglo sve da stane u auto. Od toga sam napravila 20 paketa za najsiromašnije građane i to im podelila - ispričala je Amber.

Od tog trenutka njena humanitarna misija samo je rasla. Danas pomaže siromašnima, kupuje potrepštine za decu bez roditelja ili iz siromašnih porodica, pomaže bolnice, donira hranu, a daje novac i za azil za pse.

- Što više imam to mogu više da dam, a što više dajem ja sam srećnija. Pomažem i svoju porodicu, volela bih da mogu da otplatim kredit za kuću tati i mami, a jednog dana kupiću i sebi nekretninu - ispričala je Amber.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by A M B E R (@amber.odon)

"Ne stidim se posla" 

Govoreći o usponu svog profila na OnlyFans kaže da je uložila dosta vremena i energije u to.

- Ne stidim se posla kojim se bavim. Ja određujem do koje mere ću se skinuti, sve fotografije radim sama, potpuno amaterski. Smatram da pošteno zarađujem novac, iako me često prozivaju po mrežama. Jednom prilikom su mi napisali na Tviteru kako me nije sramota da zarađujem toliko para prodavajući svoje fotografije dok medicinske sestre rade za bednu platu. Ja bih volela kad bi sve medicinske sestre imaje odličnu platu, ali ja tu ništa ne mogu. Ali mogu da pomognem onima koji nemaju - poručila je Amber.

Bez obzira na kritike ona nema nameru da se povuče sa platforme za odrasle.

Dobro mi ide i nastaviću da radim ovaj posao, ali i da pomažem drugima. Ljudi su često puni predrasuda, vide lepu devojku, a ni ne znaju da deo zarade koristim da pomognem siromašnima. Ne treba mi nikakva pohvala, humanitarni rad mene lično ispunjava i to mi je dovoljno - zaključila je Amber O' Donel.  

BONUS VIDEO:

Komentari (0)