Sex

POTROŠILA SAM 47.000 EVRA ZA NAJVEĆU ZADNJICU, ALI SVE JE KRENULO UŽASNO LOŠE: Da li ste vi ikada videli ovako nešto? (FOTO)

Juju Ferari je nakon ubrizgavanja injekcija u pozadinu najpre osetila težinu, pa bol, a onda su simptomi postali nepodnošljivi.

26.03.2023 22:01

POTROŠILA SAM 47.000 EVRA ZA NAJVEĆU ZADNJICU, ALI SVE JE KRENULO UŽASNO LOŠE: Da li ste vi ikada videli ovako nešto? (FOTO)
instagram.com/jujuferrari

Juju Ferari je majka četvoro dece i postala je planetarno popularna zbog brojnih estetskih intervencija koje je radila na svom licu i telu. Želela je da ima najveću zadnjicu na svetu, međutim, nakon rizične intervencije usledio je niz katastrofalnih simptoma. 

Nakon što je skoro litar industrijskog silikona, koji može biti smrtonosan, ubrizgan u nju u novembru, Juju se suočila sa prvim posledicama. Kaže da se sada muči sa osnovnim vežbama i duboko žali što je promenila svoju lepu, okruglu pozadinu koja je pristajala njenom telu u onu koja je ogromna i neproporcionalna. Da stvar bude gora, za to je iskeširala neverovatnih 47.000 evra. 

instagram.com/jujuferrari

Juju Ferari želela je da izgleda kao Kim Kardašijan

Juju, iz Sao Paula u Brazilu, tvrdi da je zasuta uvredljivim komentarima na Instagramu koji su toliko uticali na nju da sada uređuje svoje fotografije kako bi vizuelno smanjila obline.

- Mržnja je raznolika. Žene me obično napadaju govoreći da je moja zadnjica ogromna i neproporcionalna. Bilo je i onih koje su majke, a koje su me vređale i napadale kako ja nisam dobar roditelj jer volim da izgledam zavodljivo. Ne mogu više da trpim kritike i komentare o svojoj zadnjici pa sam odlučila da je "smanjim" u fotošopu - priznala je očajna Juju za San.

Ta starleta bujnih oblina je žudela da promeni izgled još od tinejdžerskih godina kada se redovno upoređivala sa drugim devojkama iz razreda i nije se osećala se*sepilno kao one, niti da ima dovoljno razvijene obline.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Juju Ferrari (@juujuferrari)

U početku se nadala da će izgledati kao Barbi lutka, ali samo sa većom zadnjicom nakon što su je inspirisale zvezde Kim Kardašijan i Kardi B, poznate po svojim prenaglašenim oblinama.

Ova nesigurnost je dovela do toga da izdvoji 85.000 funti (100 hiljada dolara) na plastične operacije i kozmetičke procedure sa kojima je počela od svoje 20. godine. Između ostalog, operisala je grudi, uradila liposukciju, podvrgla se proceduri povećanja zadnjice i ubrizgavanju botoksa.

- Uvek sam verovala da je moć zavođenja žene u njenoj zadnjici i pošto sam imala malu, nisam bila dovoljno se*si. Želela sam da imam jednu od najvećih zadnjica na svetu, ali mi je nekako izmaklo kontroli - istakla je Juju.

Iako se u početku osećala osnaženom svojim izmenjenim izgledom, sada je puna žaljenja, posebno zbog brazilskog podizanja zadnjice (BBL). Inače, poznato je da je ta hirurška intervencija, koja uključuje sakupljanje masti iz drugih delova tela i prenošenje na zadnjicu, visokorizična. Iz Britanske nacionalne zdravstvene organizacija upozorili su da ta procedura ima veliku stopu smrtnosti.

- Rizik od smrti prilikom operacije brazilskog uvećanja zadnjice je najmanje 10 puta veći od mnogih drugih kozmetičkih procedura i ima najveću stopu smrtnosti od svih kozmetičkih procedura - istakli su stručnjaci.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Juju Ferrari (@juujuferrari)

Prva injekcija koju je Juju primila uključivala je opasan industrijski silikon i "hidrogel", koji apsorbuje vodu.

- Kada sam dobila injekcije osećala sam bol, zadnjica mi je bila teška, bila sam umorna, nisam mogla da hodam posle, a onda mi je koža popucala. Tada mi je osoba koja je davala injekcije rekla da neću rizikovati, pa se osećam kao da sam prevarena. Industrijski silikon je na kraju ostavio moju zadnjicu opuštenom i kao da je svaki njen deo povučen nadole - otkrila je starleta.

Vremenom su se na Jujinoj zadnjici pojavile bolne ljubičaste kvrge.

- U početku nisam osećala veliku razliku i mislila sam da mi zadnjica postaje istaknutija i definisanija, iako nisam mogla da hodam četiri dana. Kako je vreme prolazilo, počela sam da žalim zbog intervencije koju sam uradila jer sam ranije imala lepu, okruglu zadnjicu koja je pristajala mom telu. Ostala sam sa zadnjicom koja je bila veoma nesrazmerna. Moram da koristim potporne zlatne niti da bih mogla da obučem bikinije i usku odeću i da sakrijem da mi je zadnjica opuštena. Ne mogu da radim mnogo aktivnosti. Boli me kada idem u teretanu, a trčanje na traci je prilično komplikovano zbog težine zadnjice - požalila se Juju britanskim medijima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Juju Ferrari (@juujuferrari)

Ona je dodala kako će do kraja života morati da brine da ne bi dobila infekcije.

- Moraću da se podvrgavam kontinuiranim tretmanima do kraja života i moram da pazim da ne dobijem bilo kakvu infekciju - zaključila je Juju.

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)