Ispovesti

SAZNALI SU DA ČEKAJU BEBU, A ONDA JE USLEDIO ŠOK: Kada su otišli na pregled mislili su da ih doktor laže! (VIDEO)

Ispovest Šarlot Ban i Tajrona Sobersa mnoge je iznenadila, gotovo kao i njih kada su im saopštene neobične vesti.

23.02.2023 11:01

SAZNALI SU DA ČEKAJU BEBU, A ONDA JE USLEDIO ŠOK: Kada su otišli na pregled mislili su da ih doktor laže! (VIDEO)
tiktok/thesobersFamily

Roditelji blizanaca, Šarlot Ban i Tajron Sobers, saznali su da očekuju bebu, ali su im na prvom ultrazvuku saopštene neke vesti koje su im promenile život i više nego što su se nadali.

Naime, par iz Mančestera već je imao devetogodišnje blizance kada je saznao da će ponovo dobiti dete. Vest o novoj trudnoći ih je obradavala, ali nisu se ni nadali informacijama koje su dobili pri odlasku na pregled kod lekara. Sve je počelo krajem decembra kada su otkrili da će im se ostvariti višegodišnja želja za proširenjem porodice. 

tiktok/thesobersFamily

Soberovi imaju po trideset godina i želeli su veliku porodicu 

Zakazali su pregled kod ginekologa, međutim, nisu ni slutili da će im on saopštiti da će umesto jedne bebe, dobiti trojke. 

Blizanci već imaju devet godina. Nismo aktivno pokušavali da dobijemo još dece, ali smo potajno priželjkivali. Vodili smo se mišlju ako se dogodi, dogodi se - rekla je uzbuđeno Šarlot. 

Nakon što joj je tri dana kasnila menstruacija, odlučila je da uradi test na trudnoću.

- Nisam o tome razmišljala dok mi mesečni ciklus nije zakasnio tri dana i onda se sve poklopilo. Uradila sam test na trudnoću i bio je pozitivan. Bili smo tako uzbuđeni, ali nisam mislila da će biti više od jednog deteta - otkriva Šarlot, piše Dejli Star.

Kako je priznala, doživela je "slom" kada su joj saopštili vesti o trojkama.

- Otišla sam na ultrazvuk i doktor me je najčudnije pogledao i rekao: "Postoji više od jednog ploda, zapravo su tri". Mislila sam da laže. Bila sam u šoku i vesti sam saopštila Tajronu putem SMS-a. Ni on mi nije verovao. Jedva čekamo da ih upoznamo. Tako smo uzbuđeni - rekla je Šarlot koja će sa trideset godina biti mama petoro dece.

Novonastalu situaciju komentarisao je i Tajron.

- Bio sam u neverici kada je Šarlot rekla da su tri bebe. Radujemo se tome. Sa blizancima smo bili uplašeni i nismo znali šta da očekujemo. To će biti promena. To je blagoslov - radosno je rekao ponosni otac.

Par je sada zauzet pripremama da postanu sedmočlana porodica i neplanirano su morali da razmotre kupovinu novog automobila.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)