Ispovesti

OVU ŽENU MAJČINA SMRT JE POTPUNO SLOMILA! A onda je jednog dana pronašla njen LOTO LISTIĆ! (FOTO)

Priča jedne Kanađanke dira pravo u srce i pokazuje da čuda zaista postoje iako nam je nekada teško da u njih poverujemo, posebno ako smo izgubili voljenu osobu.

07.10.2022 11:02

OVU ŽENU MAJČINA SMRT JE POTPUNO SLOMILA! A onda je jednog dana pronašla njen LOTO LISTIĆ! (FOTO)
Printscreen/facebook/PerGist - TV

Igre na sreću mnogima su odlIčna razbibriga i način da se opuste, a uz to još imaju i šanse da se dobro obogate, pa zato te osobe ne propuštaju nijednu priliku da uživaju u takvoj zabavi. Igre su, pak, pokazala je statistika, svojstvenije starijim generacijama, što je bio slučaj i sa 65-godišnjom Kerol kojoj je ćerka Keli Fert svake nedelje u lokalnoj radnji u zapadnom Halifaksu u Kanadi kupovala loto listić. Međutim, Kerol je jednog dana iznenada preminula ne stigavši da za života osvoji bilo kakav dobitak. Njena smrt potpuno je slomila Keli koja je ostala usamljena i svakog dana tugovala za najbližom osobom u životu koja joj je bila podrška u svemu što čini.  

Međutim, jednog dana sve se promenilo iz korena i Keli je poverovala u moć univerzoma, kao i u mogućnost da je njena majka, iako mrtva, "gleda odnekud odozgo". Naime, Keli je pretražujući stvari svoje majke naišla na poslednji loto listić koji je ona popunila za života. I onda joj je sinula ideja. Odlučila je da se okuša u igri na sreću koristeći brojeve 7, 17 i 37 koje je pokojna Kerol zaokružila.  

Ipak, najinteresantiniji deo te priče je tek usledio. Naime, ona je kupila dva listića, za sredu i za subotu, potpuno se razočaravši nakon što nije bilo pogotka u prvom izvlačenju. Pocepala je tiket i bacila ga. Šok je, međutim, usledio kada je za vikend na ekranu videla svoja tri broja - baš ona koja je godinama njena majka igrala. Istog trenutka je počela da slavi, a iz očiju su počele da joj liju suze. 

I tu se ta priča nije završila, navodi britanski San. U momentu dok je vrištala od sreće i istovremeno lila suze sećajujući se svoje mame, na radiju u Kelinom stanu je počela pesma "Jednostavno si najbolji", Tine Tarner, omiljena numera pokojne Kerol. Keli je pomislila da sanja - ista pesma svirala je i na sahrani njene majke.  

Ipak, Keli je sada imala zadatak da pocepani listić pronađe u kanti za smeće i sastavi ga. Ponovo je imala mnogo sreće - pronašla je sve komadiće tiketa i lokalna prodavnica u kojoj ga je kupila je uvažila njen dobitak. Osvojila je 1.782 dolara.

Odmah je znala kako će iskoristiti svoju nagradu. Odlučila je da porodicu povede na odmor u Blekpul. Ona je, inače, majka dvoje dece i kaže da je sa ćerkom redovno odlazila da kupuje majci listiće.

- Godinama smo igrale iste brojeve za moju mamu i nikada ništa nije dobila. Odlučila sam da još jednom pokušam sa istom kombinacijom u znak sećanja na nju - ispričala je Keli za Dejli mejl i priznala da je još u šoku.

- Znam da ću zauvek biti ovako zbunjena jer verujem da je to znak od mame. Ona me i dalje čuva gde god da je sada. Sigurna sam - istakla je ona kroz suze.

Nakon zdravstvenih problema sa kojima se borila, Kerol je umrla u maju prošle godine. Imala je običaj da igra istu kombinaciju brojeva već godinama.

- Mama mi je bila najbolja prijateljica i svakog dana mi nedostaje. Neverovatno je da su nam njeni brojevi doneli toliko sreće. Kao da je još bila tu, sa nama. Sigurno nas je gledala odozgo - zaključila je Keli.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)