Brak i veze

TORTA JE TREBALO DA OTKRIJE POL BEBE, ali kada su je zasekli iz nje je nešto iscurilo! On je zabezeknuto gledao, a onda se začuo vrisak i krenule su suze! (VIDEO)

Buduća mama pokušala je da iznenadi svog partnera, ali sve je u otišlo u neočekivanom smeru.

12.10.2024 14:30

TORTA JE TREBALO DA OTKRIJE POL BEBE, ali kada su je zasekli iz nje je nešto iscurilo! On je zabezeknuto gledao, a onda se začuo vrisak i krenule su suze! (VIDEO)
instagram-love.quotes

Čini se da se u današnje vreme svi utrkuju kako bi na što neobičniji način saznali pol bebe. U početku je bilo zanimljivo bušenje balona iglom iz kojih bi zatim, u zavisnosti od toga da li je dečak ili devojčica, ispadale konfete roze ili plave boje, a ponekad su to bili i manji baloni tih nijansi. Međutim, ubrzo su baloni prerasli u prskalice koje ispuštaju dim u roze ili plavoj boji ili u svetla na tornjevima, zgradama, bilbordima.

Ipak, najjednostavniji i najintimniji je onaj i najslađi način - pravljenje torte koja unutra sadrži roze ili plavi fil. Jedna devojka rešila je da upravo na taj način obraduje partnera, odnosno budućeg tatu svog deteta, pa je odlučila da napravi tortu koja je unutra trebalo da ima plavi sadržaj, budući da je saznala da nosi dečaka.

Snimak, koji je osvanuo na društvenim mrežama i u kratkom roku zabeležio rekordnu gledanost, prikazuje dvoje mladih koji u rukama drže čaše za šampanjac i pripremaju se da njima izvade delove torte i tako otkriju šta se krije unutar poslastice. Planirano je da na osnovu sadržaja u čašama, koji je trebalo da bude plav ili roze, ponosni tata sazna pol bebe.

instagram-love.quotes

Budući roditelji rešili su da zabadanjem čaša u tortu pokažu pol bebe čitavom svetu 

Mladić i devojka su očigledno s nestrpljenjem "uronili" čaše u tortu, ali na obostrano iznenađenje sadržaj, koji je bukvalno iscurio, bio je zelen. Naime, ispostavilo se da je u kombinaciji sa ostalim namirnicama plava, jestiva boja najverovatnije prešla u zelenu. Muškarac je bio zbunjen i ponavljao je kako on vidi samo zelenu, dok je devojka najpre zanemela, a zatim vrisnula i počela neutešno da plače. Kroz suze je ponavljala da šlag nikako nije trebalo da bude zelen, kao i da je dala sve od sebe, a dočekala je da joj iznenađenje "tako propadne". Njen izabranik ju je odmah privio na grudi i utešno je poljubio.

- Nikako nemoj da plačeš zbog toga. Seti se, ja i dalje ne znam koji je bebin pol. Ajde okrenuću se, a ti uzmi voće koje je preko torte i stavi mi ga u usta. Ukoliko je devojčica daj mi jagodu, a ako je dečak daj mi borovnicu - rekao joj je on, a zatim se okrenuo i zatvorio oči.

Već na prvi zalogaj on je razrogačenih očiju i ushićeno počeo da grli svoju partnerku.

- O, moj bože, imaćemo dečaka?! Hoćemo! Zezaš me! Ne zezaš me, zaista ćemo imati dečaka - ponavljao je on dok je ona potvrdno klimala glavom uz blistavi osmeh.

Snimak je naišao na milion i po sviđanja, a komentari su se ređali.

- Najzdravije otkrivaje pola ikad - piše u opisu snimka.

Usledile su mnogobrojne reakcije, pa i one duhovite. 

- Čestitamo, biće Šrek -  

- Hormoni tokom trudnoće čine te da se nerviraš zbog nebitnih stvari, ali on je tako divan i strpljiv sa njom - 

- Zamislite da ste dete ovo dvoje ljudi i da jednog dana gledate ovaj snimak, bila bi to prava lekcija na temu ljubavi - 

- Najradije bih gledala ovakvo otkrivanje pola, nego milion gluposti kojima se sve više pribegava, svaka čast za ovaj divan par - glasili su samo neki od komentara. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)