Brak i veze

"KAD SMO SE UPOZNALI IMALA SAM 48 KG NIJE ME NI POGLEDAO": Jelena Bin Drai opisala prvi susret sa bogatim Arapinom za koga se udala!

Danas ima troje dece s njim i živi u svili i kadifi

29.09.2024 12:49

"KAD SMO SE UPOZNALI IMALA SAM 48 KG NIJE ME NI POGLEDAO": Jelena Bin Drai opisala prvi susret sa  bogatim Arapinom za koga se udala!
Printcreen Instagram/jelenabindrai

Jelena Bin Drai (45) već 17 godina živi u svili i kadifi. Udata je za bogatog Arapina Saida Bin Drai u Dubaiju kome je podarila troje dece. Važi za jednu od najbogatijih Srpkinja zahvaljujući novcu svog supruga, ali i sopstvenim poslovnim poduhvatima.

Svojevremno se pričalo kako njen muž Said pored nje ima još žena, što mu je dozvoljeno šerietskim pravom, da je lepa Srpskinja praktično samo jedna od žena u njegovom haremu što je Jelena oštro demantovala.

Par se upoznao zahvaljujući zajedničkim prijateljima i kako je otkrila nekadašnja misica, koja je i danas prava lepotica, njihov prvi susret nije prošao najbolje. 

Od Žabalja do Dubaija 

Ona je rođena kao Jelena Jakovljević u Žabalju, a kao vrlo mlada počela je da se bavi modelingom. Za Mis tadašnje Srbije i Crne Gore izabrana je 1998. a put je odveo u Ujedinjene arapske emirate gde je radila kao vrlo tražen model.

Antonio Ahel/ATAImage

Said i Jelena su u braku 16 godina i imaju troje dece

 

Kako je ispričala Jelena bogatog šeika Saida upoznala je preko zajedničkih prijatelja. Međutim, on nije mnogo obraćao pažnju na nju prilikom prvog susreta iako je bila prava lepotica.

- Kad smo se upoznali nije me ni pogledao, niti je obraćao pažnju na mene. Bila sam manekenka, imala sam samo 48 kg i njemu sam izgledala premršavo i ispijeno. Kao i svaki Arapin i on voli rasne žene sa bujnim oblinama. Zainteresovao se za mene tek kad smo počeli da razgovaramo - ispričala je svojevremeno Jelena.

Da je od prvog trenutka bila uverena da je srela čoveka svog života potvrđuje i činjenica da su Jelena i Said započeli zajednički život posle samo dve nedelje poznanstva što je u arapskom svetu nezamislivo. Na sreću, oni su imali podršku njegove porodice što je njima olakšalo život.

Said je dete iz mešanog braka. Onog dana kada se njegov otac oženio Engleskinjom, prekršio je stroga pravila u arapskom svetu, ali je nama pomoglo i olakšalo život. Njegova porodica me je odlično prihvatila i ponašaju se prema meni kao da sam jedna od njih, ne prave razliku između moje i njihove vjere - rekla je Jelena. 

instagram/@jelenabindrai

Jelena je danas uspešna žena posvećena poslu i porodici

 

Iako je njen muž među najbogatijim ljudima u Dubaiju ona nije želela da lenčari. Pored troje dece uspešno se bavi i biznisom. Otvorila je vrtić, lansirala sopstvenu modnu liniju, radi kao dizajner i više puta su je svrstavali među najuspešnije žene u arapaskom svetu.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)