Brak i veze

UŠLA JE U CRKVU U ULTRAKRATKOJ VENČANICI: Baka je jedva dočekala unuku, a kada je videla u čemu je - USLEDIO ŠOK (VIDEO)

Ta haljina je bila u porodici već 50 godina.

20.09.2024 18:50

UŠLA JE U CRKVU U ULTRAKRATKOJ VENČANICI: Baka je jedva dočekala unuku, a kada je videla u čemu je - USLEDIO ŠOK (VIDEO)
TikTok-brittanyldalena

Britani Delejna, mlada iz Kalifornije, izazvala je pravu pometnju kada je na svom venčanju nosila jedinstvenu verziju tradicionalne porodične venčanice, transformisane u moderan dvodelni set. Ova neobična kombinacija stila i tradicije izazvala je lavinu reakcija, a snimak bake u šoku dok vidi unuku u preuređenoj haljini, postao je pravi hit na internetu.

Britani je uspela da spoji tri generacije u jednom posebnom trenutku. Naime, ovaj vintadž model venčanice, star 50 godina, prvobitno je nosila njena baka, a kasnije i majka. Sada je Britani odlučila da venčanici da moderni zaokret, prilagodivši je svom ukusu i to je izazvalo lavinu emocija.

Britani je na TikToku je podelila snimak svoje bake u trenutku kada ugleda unuku u svojoji venčanicu. Na videu se vidi kako Britani ulazi u crkvu u dvodelnoj, savremenoj verziji venčanice. U pitanju je mini suknja i bolero koji doseže do struka, a ima kratke retro rukave u vidu glohne. Materijal je krajnje svečan, u pitanju je svilena sedefasta postava sa plišanim detaljima u obliku cveća. 

 

Baka se nimalo nije nadala da će se unuka opredeliti za njenu staru venčanicu pa je u krajnjoj neverici kada ju je prepoznala. Ova baka je oduševila sve prisutne, kada je zapanjeno kroz suze uzviknula: „O, Bože, nema šanse!“

- Znala sam da će biti u šoku, ali isto tako sam znala da će svi voleti ovu prepravku -  izjavila je Britani za medije.

Baka i unuka su se potom emotivno zagrlile, a starija dama nije mogla da sakrije suze radosnice. 

- Ovo je bilo nezaboravno - rekla je baka, zahvalna što je haljina ponovo poslužila za tako poseban trenutak.

- Bila sam manja od majke i bake, tako da je bilo neophodno napraviti značajne izmene kako bi mi pristajala. Na kraju, najvažnije mi je bilo da učinim baku ponosnom i mislim da sam uspela u tome - zaključila je mlada, dodajući da je uz pomoć krojačice uspela da zadrži suštinu tradicije, a istovremeno unese moderni duh.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)