Brak i veze

ZBOG DUGONOGE PLAVUŠE BASTIJAN JE ANI REKAO "NE": Sari je na kraju slomljeno srce, a svi navijali da je oženi

Kako je sportistkinja osvojila srce čuvenog fudbalera?

03.08.2024 08:31

ZBOG DUGONOGE PLAVUŠE BASTIJAN JE ANI REKAO "NE": Sari je na kraju slomljeno srce, a svi navijali da je oženi
instagram.com/sarahbrandner, Tanjug/AP

Bastijan Švajnštajger, nekadašnji nemački fudbaler, danas je poznat kao omiljeni srpski zet, ali put do tog statusa nije bio nimalo lak. Rođen 1. avgusta 1984. godine, Švajni je proslavio svoj 40. rođendan u krugu porodice, zajedno sa suprugom Anom Ivanović i njihovom decom. Iako danas deluju kao skladan par, na početku njihove veze malo ko je mogao da pretpostavi da će se njihova romansa razviti u ono što danas jeste.
 

Ljubavna priča koja je izazvala kontroverze
 

Veza između Bastijana Švajnštajgera i Ane Ivanović započela je 2014. godine, a dve godine kasnije par je odlučio da zakorači u brak. Njihova ljubavna priča izazvala je dosta pažnje i kontroverzi, posebno zbog prethodne veze koju je Bastijan imao.

instagram-anaivanovic

Bastijan je zbog Ane ostavio plavušu


Pre nego što je uplovio u romansu sa Anom, on je bio u vezi sa dugonogom plavokosom Sarom Brandner. Njih dvoje su bili omiljeni par u Nemačkoj, te je raskid njihove veze izazvao lavinu kritika i razočaranja među fanovima. Sara se smatrala savršenom suprugom za Švajnštajgera, a njihova veza je bila često tema nemačkih medija.

Međutim, kada je došlo do raskida, razlog za to je bio jasan - Bastijan se zaljubio do ušiju u Anu Ivanović.

Novi početak u Srbiji
 

Danas, Bastijan i Ana žive srećno sa svoja dva sina. Njihov skladan život u Srbiji postao je predmet interesovanja javnosti, a Bastijan je svojim dolaskom u Srbiju osvojio simpatije mnogih. Njegova ljubav prema Srbiji i srpskoj kulturi dodatno je učvrstila njegovu poziciju omiljenog srpskog zeta, prenosi "Kurir".

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)