Zanimljivosti

ANA IVANOVIĆ PONOVO ZABLISTALA NA TENISKOM TERENU TOKOM OLIMPIJSKIH IGARA: Neizvesno je jedino ko je pobedio! (FOTO)

Partner joj je bio suprug Bastijan Švajnštajger.

30.07.2024 18:40

ANA IVANOVIĆ PONOVO ZABLISTALA NA TENISKOM TERENU TOKOM OLIMPIJSKIH IGARA: Neizvesno je jedino ko je pobedio! (FOTO)
instagram-anaivanovic

Bivša teniserka Ana Ivanović je neko ko nas redovno počasti na svom Instagramu nekom novom i zanimljivom fotkom. Na tim fotografijama svaki put izgleda besprekorno, da li je to glamurozan stil ili sasvim opuštena varijanta sasvim je svejedno. Mnogi njeni fanovi neprestano priželjkuju trenutak kada će ona ponovo uzeti reket u ruke, a izgleda da se čekanje isplatilo.

Ana je za vreme trajanja Olimpijskih igara u Parizu rešila da se još jednom lati reketa i to ni manje ni više nego sa suprugom Bastijanom Švajnštajegrom. Fotografiju je objavila na svom Instagram nalogu, a objava je u rekordnom roku dobila čak 30.000 sviđanja.

Ana i Bastijan stajali su sa suprotnih strana mreže, pa izgleda kao da su "odmeravali snage". Slika kao da je objavljena po finišu, a po blistavom Aninom osmehu koji je ozario celo njeno lice, čini se da se zna ko je bio pobednik. Niko nije mogao, a da ne primeti njeno vitko telo, koje je ovom prilikom posebno došlo do izražaja.

Ponela je teget atlet majicu i crni šorts, pa su do izražaja došle njene duge noge, budući da nije zanemarljiva činjenica da je visoka čak 184 cm. Bastijan je takođe imao širok osmeh, dok je bio vidno crven u licu, pa izgleda da se namučio da nadmaši suprugu i upitno je da li je u tome uspeo.

- Neko za tenis - duhovito je napisala Ana uz zajedeničku fotografiju.

Komentari su odmah usledili.

- Najzad da vidim i ovakvu sliku!

- Ko je pobedio?!

- Ona mu nikad ne da da pobedi, rekao je u jednom intervjuu!

- Top ste oboje!

- Obožavam vas!

- Da li će Ana ikada dozvoliti Bastiju da pobedi?

BONUS VIDEO:

Komentari (0)