Brak i veze

"POSLE 10 GODINA BRAKA SAM SAZNALA DA SAM U SRODSTVU SA SVOJIM SUPRUGOM": Htela da se razvede od rođaka, a reakcija njihove dece tera suze na oči!

Par je uspeo da prevaziđe trzavice i nastavili su zajednički život.

29.04.2024 11:38

"POSLE 10 GODINA BRAKA SAM SAZNALA DA SAM U SRODSTVU SA SVOJIM SUPRUGOM": Htela da se razvede od rođaka, a reakcija njihove dece tera suze na oči!
Instagram/realestatemommaz

Selina i Džozef Kviones iz Kolorada u braku su 18 godina i imaju troje dece. Pre nekoliko godina Selina je počela da istražuje svoje porodično stablo. U želji da sazna nešto više od svom popreklu počela je da kopa po prošlosti kada je nenadano saznala stranu istinu - njen suprug je zapravo njen rođak. Da bi utvrdili u kom su stepenu srodstva uradili su DNK test, piše People. 

 

 

Šokantno saznanje 

Kako je ispričala Selina kad je počela potragu za svojim korenima nije ni slutila da će se njen suprug pojaviti među njenim rođacima.

- Pretražila sam moje porodično stablo i videla sam da se Džozef nalazi među mojim rođacima. Samo sam rekla: "O, ne!" Udala sam se za njega 2006. dobili smo troje dece, nikad mi ni na kraj pameti nije bilo da postoji mogućnost da smo rođaci. Bio je to šok za mene, Džozefa, našu porodicu...Uradila sam DNK test koji je pokazao da smo rođaci između drugog i sedmog kolena - ispričala je Selina u snimku koji je pre nekoliko godina objavila na TikToku. 

Njen video je eksplodirao i postao je viralan sa više od 6 miliona pregleda. Selina i Džozef su neočekivano postali zvezde društvenih mreža, a njihova priča je dočekana sa brojnim negativnim komentarima. Mnogi su je pitali zašto je to uopšte objavila.

- Mislila sam da je smešno. Nisam znala da će se sve to pretvoriti u ludilo. Za mene je to bio šok. Ipak, odlučila sam da ne brišem negativne komentare, jednostavno nisam taj tip. To je moja priča - dodala je ona.

 

 

Selina i Džozef imaju dva sina i ćerku, pa su rezultate testiranja saopštili svojoj deci. 

- Moj sin je rekao: "Pa, ako smo braća i sestre, to nas čini rođacima zar ne?" Vest da smo njihov otac i ja rođaci decu nije previše uznemirila. Govorili su da to nije važno, da smo mi već toliko dugo u braku, da je to naša porodica i da se tu ništa ne menja - ispričala je Selina.

Prema njenim rečima dobili su podršku porodice i prijatelja, ali su mnogi bili iznenađeni neočekivanom popularnošću Seline i Džozefa koji su se našli u centru pažnje.

- Javljali su mi se mnogi ljudi koji su se našli u istoj situaciji kao i mi. Shvatila sam da sam otvorila Pandorinu kutiju - dodala je ona.

 

 

 

Kako je priznala činjenica da su ona i njen suprug rođaci uticala je na nju više nego što je to želela. U jednom trenutku je čak razmišljala i o razvodu. 

- Razgovarala sam sa Džozefom i shvatili smo da bi naš razvod razorio našu porodicu. Situacija je takva kakva je i mi tu ništa nismo mogli. Polako smo uspeli sve da prevaziđemo i danas smo jači nego ikad. Što se tiče mog snimka koji je podigao toliko prašine, to je sada samo deo naše prošlosti - zaključila je Selina Kviones. 

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Boza

29.04.2024 13:32

Da mu nisi slucajno mama?