Brak i veze

OVA DEVOJKA JE PROŠLA PAKAO NA PRVOM SASTANKU: "Mislila sam da ću biti kidnapovana!" (VIDEO)

Laura Mazareli je rešila da pruši šansu momku iz meksičkog restorana, ali se ubrzo pokajala.

21.04.2024 13:01

OVA DEVOJKA JE PROŠLA PAKAO NA PRVOM SASTANKU: "Mislila sam da ću biti kidnapovana!" (VIDEO)
Tiktok-lauramuzzarelli

Laura Mazareli je mlada žena koja je podelila svoje iskustvo sa najgoreg prvog sastanka koji je doživela. Ona je ispričala sve detalje o neprijatnoj situaciji, koja je, prema njenim rečima, mogla da se završi njenom otmicom. Sve je počelo u jednom meksičkom restoranu gde je taj muškarac radio kao konobar.

Komunikacija između njih nije bila najbolja zbog jezičke barijere. On je solidno pričao engleski, ali ona nije najbolje pričala španski. Ipak, odlučili su da razmene brojeve telefona i posle nekog perioda dopisivanja dogovorili su prvi sastanak. Laura je rešila da bi odlazak u biskop oko 7 sati uveče bilo dobro rešenje. Pošto su se dogovorili oko odabira filma ostalo je još samo da se nađu.

 

 

Prva “crvena zastavica upozorenja” bila je kada ju je potecinjalni partner pitao da li planira da na gledanje filma povede neku drugaricu. Laura je bila zatečena i objasnila je da neće, na šta joj je on odgovorio “znači bićemo samo ti i ja”. Međutim, stvari su krenule nizbrdo kada je on kasnio. Film je uveliko počeo i devojka je na kraju otišla u salu. Tek 15 minuta po početku filma, momak se javio i tražio od nje da izađe napolje. Laura je insistirala da on uđe unutra, budući da je napolju bilo hladno, a i film je uveliko počeo.  

Momak je nastavio sa svojim čudnim ponašanjem. Nakon što je kasnio na sastanak, on je tražio od Laure da podeli svoju lokaciju sa njim, što je ona odbila. Umesto da uđe u bioskop, on ju je uveravao da izađe napolje i čak predložio da pogledaju neki film kod njega, umesto tog u bioskopu.

 

@lauramuzzarelli Part two of my bad first date. Did I almost get kidnapped? #dating #firstdate #sketchy #baddate #fyp ♬ Boys Like You - EMM

 

Laura je već počela da se oseća kao da je neko uhodi. Rešila je da kupi veliku kesu kokica, odgleda film do kraja i ode kući. Međutim pošto je dečko nastavio sa slanjem poruka, zamolila je osoblje bioskopa da je isprate do automobila. Priznala je da se osećala posramljeno nakon što su je dva dečaka od po 16 godina pratila do njenog auta na parkingu, ali smatrala je da postoji velika šansa da bude kidnapovana.

- Mislila sam da ću biti kidnapovana, a kao vrhunac cele priče, taj momak mi je sutradan poslao poruku “Dobro jutro, lepotice”, kao da se baš ništa nije desilo - podelila je ona priču na Tik-toku, a o tome je pisao i San.

Nakon što je svoje iskustvo podelila na društvenim mrežama, mnogi korisnici su izneli mišljenje i pružili joj podršku. Neki su izrazili zabrinutost za njenu sigurnost, dok su drugi delili savete kako bi se ponašali u sličnoj situaciji. Ovo iskustvo je pokrenulo mnoge diskusije o bezbednosti prilikom upoznavanja sa ljudima preko interneta i važnost slušanja svojih instinkata. Laura je hrabro podelila svoju priču kako bi upozorila druge na potencijalne opasnosti i istakla važnost opreznosti u sličnim situacijama.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)