Brak i veze

PORUKA KOJU JE DOBILA NA SAJTU ZA UPOZNAVANJE JU JE ŠOKIRALA: Samo je još falilo da joj plati, nikada ovo neće zaboraviti(VIDEO)

"Mislim da ću radije doživotno ostati sama!"

11.04.2024 17:00

PORUKA KOJU JE DOBILA NA SAJTU ZA UPOZNAVANJE JU JE ŠOKIRALA: Samo je još falilo da joj plati, nikada ovo neće zaboraviti(VIDEO)
tiktok-regardingcindy

Odlazak na prvi sastanak može biti uzbudljiv, ali i zastrašujući trenutak za mnoge ljude. Međutim, ono što je jedna devojka doživela i to pre prvog sastanka, svakako se može okarakterisati kao neobično iskustvo. Sindi iz Sidneja, Australije, je na Tik-toku objasnila kako je upravo došla sa proputovanja po Evropi i objavila je gomilu svojih slika, budući da je bila inspirisana idejom da će pronaći ljubav svog života na sajtovima za upoznavanje. 

- Jedan komentar mi je privukao najviše pažnje. Čak 6 meseci je prošlo od tada, a ja sam i dalje zapanjena tim predlogom. Pisalo je: “Ćao, jesi li slobodna u nedelju posle podne? Ja sam tada u tvom gradu i idem na rođendan kod drugara, gde je trebalo da povedem devojku. Budući da je nemam, a ti izgledaš kao savršen pratilac, mogla bi da budeš moj par - objasnila je Sindi, a o njenom iskustvu je pisao i Miror.

Sindi je odlučila da izađe u javnost sa svojim nezadovoljstvom zbog ovog zahteva, nazvavši ga „najgorom porukom koju je ikada primila na aplikaciji za sastanke“. Njen oštar odgovor na zahtev čoveka jasno pokazuje koliko je bila zgrožena samim pitanjem. Iako je prošlo šest meseci od ovog događaja, ona i dalje oseća šok i nelagodu kada se seti ovog neobičnog zahteva.

Ovakvo ponašanje muškaraca definitivno je razočaralo Sindi, a ona je jasno istakla da neće prihvatiti „klasične” odgovore poput „Čućemo se tokom večeri, pa da popijemo nešto kasnije”. Njen stav je jasan ili će uslediti dogovor oko večere, ili ništa. Ovakvi stavovi definitivno pokazuju da Sindi ne želi da se povinuje nekim ustaljenim „pravilima” i očekivanjima, već želi iskren i autentičan pristup u svakoj situaciji ili će radije ostati sama.

@regardingcindy

The men really are on a thin line w me ♬ original sound - regardingcindy

Nakon što je podelila svoje iskustvo, Sindi je našla podršku i razumevanje od strane ljudi, a pre svega dama koje su se pridružile diskusiji. Neke su izrazile negodovanje, dok su se druge šalile na račun cele situacije. Ovakva podrška svakako je doprinela da ova nesvakidašnja situacija bude istaknuta i postane predmet javne rasprave.

- Mislim da ću radije doživotno ostati sama - pojadala se Sindi, ali komentari su usledili.

- Upravo zato mrzim aplikacije za upoznavanje, niko tamo nema strpljenja.

- Nije mi dobro!

- Muškarci imaju dovoljno drskosti i ništa više.

- Umirem od smeha!

- Mislila sam da to može samo meni da se desi!

- Napisla bih mu: “Naravno, moja tarifa je 400 evra, a uslovi su jasni, nema kontakta očima, flerta, dodirivanja, nema priče, samo stojim i pravim ti društvo, da bi ti izgledao bolje u očima drugih ljudi!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)