Brak i veze

PRVI SASTANAK SE PRETVORIO U NOĆNU MORU: Mladić je naručio celo pile, šok je usledio kad je stigao račun! (FOTO+VIDEO)

Vanesa je bila na paklenom izlasku, koji joj je poslužio za nauk.

25.03.2024 11:30

PRVI SASTANAK SE PRETVORIO U NOĆNU MORU: Mladić je naručio celo pile, šok je usledio kad je stigao račun! (FOTO+VIDEO)
tiktok-vanecancio

Prvi sastanak može da se pretvori u neprijatno iskustvo. Vanesa je devojka koja se požalila svojim pratiocima na društvenim mrežama da je za prvi dejt potrošila 130 evra, koliko inače troši u nedeljnoj nabavci za hranu. Ona je na Tik-toku ispričala neprijatno iskustvo koje je imala na prvom i poslednjem  sastanku. 

- Odustajem od sastanak na slepo, jednom zauvek. Upravo sam imala najgori izlazak ikada. Dopisujem se sa tim momkom nekoliko nedelja i on je insistirao da izađemo na večeru i upoznamo se, pa sam najzad pristala. Ne bih komentarisala ništa vezano za njega, pristojno izgleda, korektno je prošla konverzacija, ali u pojedinim trenucima bilo je tolike tišine između nas da sam mogla da čujem kako par pored nas priča na španskom. Iako ne razumem jezik, naprezala sam se da čujem, eto toliko je bilo interesantno - započinje svoju priču ona, a o tome je pisao i San.

tiktok-vanecancio

Vanesin najgori sastanak

Pošto su popili nekoliko pića, muškarac sa kojim je izašla je odlučio da naruči hranu na kraju večeri. Ona, iako nije bila previše gladna, naručila je predjelo i pojela samo pola obroka, dok je njen potencijani partner naručio celo pile.

- Pojela sam pola salate, a on je insistirao da naruči pile. Kada je stiglo nisam mogla ni da ga taknem, jednostavno suviše mi je bilo kasno za večeru, nisam bila gladna. Tako da je jedino on jeo. Ostala je većina pileta, pa sam mu predložila da ponese kući, kad ga je već poručio, taman će imati ručak za sutradan. Kada je stigao račun, on je mrtav hladan dozvolio da ja izvadim karticu kako bih platila ceo iznos. Na kraju se umilostivio pa je predložio da podelimo račun za pile koje nisam ni poručila i koje je čak on poneo kući. Kada smo izašli bio je četvrtak, pola 12 noću. Onda me je pitao da li ću metroom kući. Pomislila sam u ovo vreme, nema šanse. On je odgovorio da živi nekoliko stanica od ovog restorana pa će ići metroom. Čak je izabrao restoran koji je blizu njegovog stana. A ja sam papreno skupo platila taksi. Bukvalno sam to veče potrošila 130 evra, finansirajući njegov ručak za sutra. Nemojte me pogrešno shvatiti, nije reč o novcu. Ali on je mene zvao na večeru i naručio pile koje je poneo kući, ako to radi na prvom sastanku, šta bi bilo kasnije - objasnila je ona.

Vanesa se nakon ovog iskustva, našalila da je ovo njeno "penzionisanje iz sveta dejtinga".

 

 

Komentari njenih pratilaca pokazali su različita mišljenja o situaciji. 

- Ja sam staromodna, ako me muškarac izvede na sastanak, on plaća. Kraj.

- Tražio je od tebe da finansiraš večeru koju je on naručio i na koju te je pozvao i ostavio te da plaćaš još i taksi?

- Je li taj tip muško ili šta?

- Pravilo broj jedan je prvi susret jedno piće i to je to!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)