Brak i veze

"VERENICA ŽELI DA SE POMIRIMO NAKON ŠTO ME PREVARILA PRED SVIMA": Nakon jedne večeri ceo svet mu se srušio, sada ne zna da li da joj oprosti

Muškarac je potražio pomoć na internetu za rešavanje svog ljubavnog problema.

02.03.2024 20:40

"VERENICA ŽELI DA SE POMIRIMO NAKON ŠTO ME PREVARILA PRED SVIMA": Nakon jedne večeri ceo svet mu se srušio, sada ne zna da li da joj oprosti
shutterstock.com

Partnerske veze mogu biti komplikovane ukoliko se od samog početka ne radi na komunikaciji ili se problemi guraju pod tepih. Nekada početna opčinjenost može da nas zaslepi pa da ne vidimo negativne strane tog odnosa.

U intimnoj ispovesti jedan muškarac ispričao je detalje drame koju je doživeo sa svojom verenicom. Sve je nastalo tokom jedne večeri koje su proveli ispunjeni strasti.

- Moja verenica se odvezla sa strancem na žurku nakon što smo imali veliku havariju. Sada me moli da je i dalje oženim, tri meseca kasnije. Ona ima 31, a ja 34 godine. Ona ima nalog OnliFans i veoma je samouverena. Upoznali smo se kada me je unajmila kao video snimatelja. Bila je oduševljena snimkom i insistirala je da me odvede na piće. Popili smo nekoliko čaša vina i onda večerali. Vreme je prošlo tako brzo, kliknuli smo odmah, nismo mogli da se odvojimo jedno od drugoga i morali su da nas izbace na kraju noći - počinje ispovest ovaj mladić.

Shutterstock

Ispovest prevarenog mladića

- Svratio sam se kod i posle par minuta uživali u zaista intenzivnom se*su. Od tog trenutka bili smo nerazdvojni. Priznala je da dobija mnogo muške pažnje, ali je rekla da joj se sviđa koliko sam realan i opušten, prizeman. Počeli smo da izlazimo i ja sam se uselio kod nje. Naša veza je žestoka, sa puno svađa, ali sam je zaprosio na njen rođendan prošle godine. Onda smo, neposredno pre Božića, otišli ​​na zabavu kod prijatelja. Bili smo okruženi zapanjujućim uticajnim ličnostima. Kada je počela da flertuje sa zgodnim momkom, kao da mi je pao mrak na oči. Rekao sam joj da razgovara sa mnom napolju, ali ona je odbila i na kraju smo vikali. Izjurila je, a momak je krenuo za njom. Kada sam izašao na balkon, sve što sam mogao da vidim je da njegov auto nestaje niz ulicu. Preselio sam svoje stvari iz njenog stana i nisam se čuo s njom mesecima. Sada mi je poslala poruku da želi da se vidimo. Čak me je i pitala da li su naši planovi za venčanje još aktuelni - napisao je mladić ne znajući šta da radi sa svojom vezom.

Dobio je odgovor od bračne savetnice koja ga je uputila da je komunikacije veoma bitna. Takođe, veoma je važno da obuzdaju temperament.

-Imati vatrenu vezu može biti uzbudljivo, ali je zasnovano na drami i nestabilnosti. Ako oboje želite da vaša veza funkcioniše, moraćete da poboljšate svoju komunikaciju. Umesto da pokušavate da je kontrolišete, morate biti u stanju da objasnite svoja osećanja i ona mora da uzme u obzir vaše emocije bez bežanja. Njen posao uključuje rad sa puno ljudi koji je smatraju privlačnom, tako da će to biti slučaj postavljanja granica sa kojima ste oboje zadovoljni - posavetovala ga ova dama, piše San.

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)