Brak i veze

DEKA JE POPIO PIĆE, OSTAVIO CEDULJICU I IZAŠAO IZ RESTORANA: Kad su konobari pročitali njegovu poruku, nisu mogli da zaustave suze

Neke ljubavne priče nikad ne prestaju, čak ni posle smrti.

10.11.2023 20:01

DEKA JE POPIO PIĆE, OSTAVIO CEDULJICU I IZAŠAO IZ RESTORANA: Kad su konobari pročitali njegovu poruku, nisu mogli da zaustave suze
Shutterstock, Pixabay.com

Kad je stariji gospodin u tamnom odelu kročio u restoran i naručio kafu, konobari nisu mogli da ne primete da je svečano obučen. Izgledao je tužno, pa su zaposleni pomislili da mu se u životu događa neka teška situacija o kojoj želi da razmisli daleko od svih. Zbog toga ga nisu ni zapitkivali šta bi poručio da jede; ostavili su ga sa naručenom kafom, gotovo zaobilazeći separe u kom je sedeo.

Ali, već posle desetak minuta, elegantni stariji gospodin je počeo da prebira po džepovima odela, spustio je na sto nešto novca, ispisao nešto na salveti i žurno izašao iz restorana.

Kad je jedan od konobara prišao stolu, video je da je na salveti ispisana poruka. Pokraj salvete stajalo je oko tri dolara u metalu.

Konobar je uzeo salvetu i počeo da čita ono što je stariji gospodin napisao:

Izvinjavam se, ovo je sve što imam. Moja supruga je kod vas volela da dolazi na ručak i dolazili smo ovde svake godine za našu godišnjicu. Mislio sam da ću nastaviti tradiciju i sada, kad je ona preminula… Ali, nisam mogao da ostanem ovde duže bez nje. Laku noć i hvala vam što sam u ovom ambijentu opet video njen čarobni osmeh i osetio njenu ljubav, iako moja voljena supruga više nije među živima.

Kad je pročitao poruku, konobar je počeo da plače. Kolege su mu prišle i pitale ga šta se desilo. Pružio im je salvetu i ubrzo je kompletan personal restorana bio u suzama.

Poruku ispisanu na salveti zaposleni u restoranu su podelili na forumu Redit.

Većina onih koji su je pročitali takođe nisu mogli da zaustave suze.

- Tako je lepo uveriti se da prava ljubav zaista postoji.

- Ovo je dokaz da je ljubav večna.

- Poruka na salveti je toliko dirljiva… Vraća veru u ljude i u pravu ljubav, koja ostaje i kad se ljudi presele na neko „bolje mesto“ – samo su neki od komentara ispod fotografije salvete sa dirljivom porukom.

BONUS VIDEO:


 

Komentari (0)