Brak i veze

REAKCIJA OVOG SVEKRA SVE JE IZNENADILA: Jecao je na venčanju sina kad se pojavila mlada, nikome nije bilo jasno šta se dešava (VIDEO)

Otac mladoženje bio je toliko emotivan da nije mogao da zaustavi suze.

01.08.2023 13:00

REAKCIJA OVOG SVEKRA SVE JE IZNENADILA: Jecao je na venčanju sina kad se pojavila mlada, nikome nije bilo jasno šta se dešava (VIDEO)
shutterstock.com

Venčanje je emotivan trenutak posebno za roditelje mladenaca. Najčešće se rasplaču roditelji neveste koji svoje dete ispraćaju u novi dom. Pojedini očevi ne mogu da zadrže suze na venčanju svoje mezimice. Ali, ono što se dogodilo na svadbi jednog para iznenadilo je mnoge. 

@knoxlandfilms Father of the grooms reaction to seeing his sons bride will melt your heart. #weddings #wedding #weddingtiktok #fyp #foryou #groomcrying #happytears ♬ Cool Kids (our sped up version) - Echosmith

Savladale ga emocije

Na snimku koji je objavljen na Tik Toku vide se uzbuđeni svatovi koji iščekuju dolazak neveste. Tik uz samog mladoženju obučen u elegantno plavo odelo stajao je njegov otac. 

Kad je ugledao mladu savladale su ga emocije. On nije mogao da zadrži suze koje su se slivale niz njegove lice. U jednom trenutku svekar je i glasno zajecao držeći ruku preko lica gledajući snaju kako sa osmehom prilazi oltaru. 

I njegov sin mladoženja imao je pune oči suza, ali rekacija njegovog oca sve je iznenadila i nikome nije bilo jasno šta se dešava.

Mladoženjin tata toliko bio srećan i emotivan što ženi sina da nije mogao da zaustavi suze. Očigledno da mu je snaja po volji i da veruje da će usrećiti njegovog sina.

- Reakcija mladoženjinog oca kada vidi nevestu svog sina će vam rastopiti srce - stoji u opisu ovog posta.

Usledili su brojni komentari.

- Ovaj čovek će se pretvoriti u lokvicu, tako je sladak.

- Tako plače tata koji udaje ćerku jer je svestan da ona više neće živeti s njim. Ovaj svekar baš voli svoju snaju.

- Kakav otac takav sin. Da li ste videli suze u očima mladoženje?

- To je otac koji je video ostvarenje sna svog sina. Ja sam tata, imam ćerke i biću još gori od njega kad se moje devojčice budu udavale.

- Kako je sladak. Toliko plače iako to nije njegova ćerka nego snaja.

- Ova devojka je prava srećnica kad ima ovakvog svekra. Blago njoj.

- Ona je toliko lepa, sigurno je tata srećna i ponosan što mu sin ženi ovakvu lepoticu - bili su samo neki od komentara na ovaj post. 

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)