Brak i veze

OVO JE JEDAN OD NAJGLEDANIJIH SNIMAKA NA TIKTOKU IKAD: Dočekao je ženu iz bolnice nakon što mu je rodila sedmo dete, a zbog onog što je uradio mnogi su se skamenili! (VIDEO)

Samvija je poznata Tiktokerka koja je s čitavim svetom želela da podeli kakav odnos ima sa svojim mužem, a evo zašto njih dvoje prati pola miliona ljudi širom planete.

23.06.2023 18:01

OVO JE JEDAN OD NAJGLEDANIJIH SNIMAKA NA TIKTOKU IKAD: Dočekao je ženu iz bolnice nakon što mu je rodila sedmo dete, a zbog onog što je uradio mnogi su se skamenili! (VIDEO)
Printscreen/TikTok/_thehenryfamily

Iako ima muškaraca koji prisustvuju porođaju svoje supruge i žele da budu deo tog jedinstvenog događaja, mnogi ostaju kod kuće, najčešće iz straha i bojazni šta bi u porodilištu mogli da dožive. Slična je situacija i kada mama i beba izađu iz bolnice. Briga oko novorođenčeta uglavnom je rezervisana za žene, koje, međutim, treba da se oporave od donošenja deteta na svet, kako fizički, tako i psihički. Mnoge se suočavaju s nimalo prijatnim izazovima, posebno prvih dana nakon porođaja, i to čak i prilikom odlaska u toalet ili kupanja, oko čega, složićete se, teško da bilo ko može da im pomogne.  

Međutim, verovali ili ne, nije u svim slučajevima tako. Naime, postoje pripadnici jačeg pola koji hrabro i požrtvovano stoje uz svoju ženu i majku njihovog deteta priskačući joj u pomoć kad god je to neophodno. Jedan od takvih muškaraca je i mladić čija je briga o supruzi nakon što se ona porodila prirodnim putem toliko izražena da je snimak koji to prikazuje postao jedan od najgledanijih na TikToku ikada.  

Shutterstock

Uloga supruga u roditeljstvu je jednako važna

Samviju, koju zajedno sa njenim mužem Antvanom na jednom profilu prati skoro pola miliona ljudi, pokazala je brižljivu stranu svog supruga koji joj daje podršku nakon rođenja sedmog deteta. Ona je pokazala na koji način joj Antvan pomaže kod odlaska u toalet i oko vođenja lične higijene, što mu očigledno ne predstavlja nikakva problem, a što bi većina muškaraca verovatno odbila da radi. Brižljivi otac sedmoro dece tako svoju suprugu čeka u toaletu dodajući joj osnovna sredstva za higijenu i pomažući joj da dođe do sobe.

Bilo je različitih mišljenja na ovu temu - od onih da je u pitanju sjajna stvar i vrhunac ljubavi, preko stavova da bi tako svi muškarci trebalo da se ponašaju, do onih da neke privatne stvari treba zadržati za sebe.

- Ako ništa nije privatno, zašto nosimo odeću? -

- Moj suprug je ovo radio, ali to nikada nismo pokazali svetu, nema potrebe - 

- Volela bih da su svi muškarci poput njega -

- Da... ovako izgledaju zapravo prave veze... blagosloveni su -

- Previše privatnosti za deljenje - komentarisali su korisnici TikToka.

Mnogi su se složili da bi svaki brižan muž tako trebalo da se ponaša, pa su žene uglavnom priznale da nemaju takav tretman kod kuće i zavide Samviji. Bilo je, naravno, i onih koje su navele da ni od koga ne očekuju takvu vrstu pomoći. 

Ovo nije jedini primer kada je Samvija pokazala da njen suprug posvećeno i jednako učestvuje u roditeljstvu kao i ona. Inače, ta Tiktokerka je otkrila da je ostala samohrana majka kada je imala samo 17 godina i da je preživela razvod i mnogo proplakanih noći u kojima se molila za bolji i lepši život. To je napokon pronašla pored svog novog muža, a kao roditelji sedmoro dece oni su pokazali da postoje skladne i srećne porodice i da se pravi partneri međusobno pronađu kad-tad.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)