Brak i veze

DOPISIVAO SAM SE S JEDNOM ŽENOM I GORKO SE POKAJAO: Ali onda sam jedne večeri uzeo suprugin telefon i prenerazio se šta sam ugledao!

Kad poverenje u vezi jednom bude poljuljano teško je ponovo ga povratiti, što dokazuje i ova ispovest.

21.06.2023 22:01

DOPISIVAO SAM SE S JEDNOM ŽENOM I GORKO SE POKAJAO: Ali onda sam jedne večeri uzeo suprugin telefon i prenerazio se šta sam ugledao!
shutterstock.com

Tokom braka parovi se sreću sa brojim izazovima, ali ispovest jednog Britanca uzburkala je društvene mreže. Kako je ispričao, on i supruga su u braku 10 godina, imaju sina i ćerku, ali on ne zna kako da se nosi sa problemima koji su ga zadesili.

Za sve je, kako priznaje, sam kriv, ali se cela situacija otrgla kontroli. 

Shutterstock

Gorko se pokajao zbog prepiske sa nepoznatom ženom na društvenim mrežama

Osveta 

Prema rečima Britanca, on svakodnevno trpi stres na poslu, pa mu problemi sa ženom nisu trebali. Naime, on radi u jednoj psihijatrijskoj ustanovi kao medicinski tehničar, pa svakog dana ima posla sa psihički obolelim ljudima koji su često nasilni.

- Pre šest meseci imao sam baš težak period, a supruga i nema mnogo razumevanja za moj posao. Bila je zaokupljena decom, stalno umorna i bez želje za intimnim odnosima. U jednom trenutku započeo sam razgovor s jednom ženom na društvenim mrežama, koji je brzo postao vruć i se*si. Pričali smo 20 minuta, ali sam se pokajao. Ne znam šta mi je to uopšte trebalo, pa sam je blokirao na mrežama - iskren je bio Britanac.

Otad, kako kaže, izbegava tu vrstu komunikacije, ali je njegova žena pronašla spornu prepisku.

- Bila je besna, pretila je da će me izbaciti iz kuće. Međutim, čitav taj incident naterao me je da razmislim šta ona radi. Iz znatiželje sam jednom prilikom uzeo njen telefon i ostao zaprepašćen. Moja supruga je razmenjivala lascivne poruke s drugim muškarcima i slala fotografije na kojima je golišava, čak i svom bivšem dečku - otkrio je još u ispovesti.

Kad je suočio ženu s dokazima ona mu je odgovorila da je to njena osveta za njegov "greh".

- Kako je rekla, to je bila njena osveta zbog mog dopisivanja sa drugom ženom. Razumem da je bila povređena, gorko sam se pokajao zbog svoje gluposti, ali nema smisla da mi na ovaj način vraća. Razgovarali smo i obećala je da će prekinuti svaki kontakt s tim muškarcima. Međutim, dva meseca kasnije njoj i dalje iskaču lascivne poruke i fotografije drugih muškaraca. Shvatio sam da ona zapravo ne želi da prekine s tim. Bojim se da će naša deca videti te slike i da je naš brak gotov - rekao je on.

shutterstock.com

Samo uz iskren razgovor ovaj par može da prevaziđe probleme u braku

Savet stručnjaka

Prema rečima bračnog terapeuta, jasno je da oboje moraju da rade na svojoj ljubavnoj vezi i braku.

- Niste rekli da se ne volite, ali da biste prevazišli probleme morate iskreno da razgovarate sa ženom. Nađite miran trenutak da razgovarate s njom, recite joj da je volite i da vam je žao što ste je povredili. Razgovor je prvi korak da uvidite da niko od vas nije nevin u celoj priči. Dogovorite se da oboje prestanete to da radite kako ne biste remetili porodični život i fokusirate jedno na drugo. Oživite stare emocije i strasti, sve ono što vas je povezivalo i zbog čega ste i ušli u brak - rekla je bračna terapeutkinja.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)