Sex

SA LJUBAVNIKOM KOGA JE UPOZNALA ONLAJN UŠLA JE U TAJNU AFERU: Nakon nekoliko viđanja dobila je šokantnu poruku, ono što je iz nje otkrila ostavilo je u neverici (FOTO)

Prevara nikad nije dobro rešenje, ljubomora je dodatni problem koji nimalo ne olakšava situaciju u kojoj se ova žena našla.

30.05.2023 22:00

SA LJUBAVNIKOM KOGA JE UPOZNALA ONLAJN UŠLA JE U TAJNU AFERU: Nakon nekoliko viđanja dobila je šokantnu poruku, ono što je iz nje otkrila ostavilo je u neverici (FOTO)
Shutterstock

Mnogi brakovi pre ili kasnije upadaju u monotoniju. Nije fraza da se ljubav mora negovati baš poput cveća kako ne bi uvenula. Bez obzira na to koliko dugo smo sa nekim u vezi, moramo joj biti posvećeni sa istim žarom kao prvog dana. Jedino tako joj možemo produžiti vek trajanja.

Ma koliko da smo svi svesni ove činjenice, čini se da svako od nas povremeno upadne u tu zamku te se prepusti samo i neminovno suoči sa ljubavnim krahom.

Jedna žena na pragu pedesete se svakim jutrom budila i shvatala da sve manje tema ima sa svojim mužem. Vrele noći su totalno prestale da se sa neizvesnošću čekaju i vremenom je došlo do toga da ona i njen suprug sve više žive kao dva cimera. Nije joj to smetalo, imala je više vremena za sebe, a utehu je pronašla i na internetu.

- Jedne noći nisam mogla kasno da zaspim i nerviralo me je hrkanje muža koje je bivalo sve glasnije. Onda sam slučajno otišla na čet za usamljene i tamo sam upoznala svog ljubavnika. On je bio stariji, na pragu šezdesetih, isto je bio nesrećan i usamljen poput mene. I on je imao ženu, ali intime je odavno nestalo. Počeli smo da se bezobrazno dopisujemo i svake noći bih jedva čekala da mi muž utone u dubok san kako bih razmenjivala fotografije i poruke sa mojim onlajn ljubavnikom - počela je svoju ispovest ova žena na internteu, a preneo San

shutterstock.com

Rešila da utehu potraži na internetu

Dvoje ljubavnika je rešilo da strast premeste van prostora mašte, pa su se nekoliko puta i sastali.

- Oboje smo izgarali od želje da se uživo vidimo. Dugo nismo uspevali zbog obaveza oko kuće, posla i dece. Najzad smo se zaista i sreli u obližnjem motelu gde smo imali neverovatan se*s. Takav odnos nikada u životu nisam imala sa mužem niti sam mislila da je moguće tako nešto iskusiti. Želela sam što češće da ga viđam, zapostavila sam i kuću i posao, čak sam dečije obaveze prilagođavala njegovim viđanjima. Međutim, on kao da je posle početne euforije izgubio interesovanje za mene. Vrhunac je bio kada duže vreme nije mogao da se vidi sa mnom zato što mu se žena operisala pa je morao da je neguje. Izgubila sam kontrolu, rekla sam mu da bira ili mene i svu strast koju imamo ili ženu sa kojom godinama ne vodi ljubav, bila sam luda od ljubomore. Saopštio mi je porukom da je gotovo, a potom me je blokirao. Bila sam neutešna, ne znam kako da ga prebolim - zavapila je ova ostavljena ljubavnica.

shutterstock.com

I ljubavnik je blokriao

Komentari na društvenoj mreži nisu bili preterano blagonakloni prema ovoj ženi koja pati za ljubavnikom.

- Vi ste u startu znali da je čovek sa kojim se viđate oženjen i da može da vm ponudi mrvice zadovoljstva -

- Trebalo bi da se pokajete bar sada kada ste ostavljeni na cedilu od strane muškarca koji je hteo sa vama samo malo lake zabave. Dozovite se pameti i budite zahvalni što i dalje imate muža i porodicu -

- Imate 50 godina, brak, posao i decu, a ponašate se kao balavica, prekinite sa teatralnostima dok ne bude prekasno, zar ne osećate ni najmanju grižu savesti -

Foto: Shutterstock

Ljubavnik je iskoristio pa blokirao

BONUS VIDEO:

Komentari (0)