Brak i veze

ČEKALA JE MUŽA U KOLIMA, A ONDA NA ZADNJEM SEDIŠTU PRONAŠLA TAJ PREDMET: Počela je da se trese od šoka, ali ono što joj je muž rekao samo je sve pogoršalo! (VIDEO)

Očajna žena zatražila je od supruga objašnjenje za ono što je ugledala, ali način na koji se on branio samo ju je dodatno razočarao i razbesneo.

22.06.2023 11:01

ČEKALA JE MUŽA U KOLIMA, A ONDA NA ZADNJEM SEDIŠTU PRONAŠLA TAJ PREDMET: Počela je da se trese od šoka, ali ono što joj je muž rekao samo je sve pogoršalo! (VIDEO)
Printscreen/TikTok/marydolll_

Izazovi sa kojima se parovi susreću u vezama i brakovima nisu nimalo jednostavni. Iako se mnogi vode onom maksimom da "ljubav pobeđuje sve", čini se da u realnom životu ne ide baš sve tako lagano. Koliko god bili zaljubljeni na neke crvene zastavice jednostavno ne treba žmiriti, već dobro sagledati realnost.

Iako se mnogim muškarcima čini kako žene vide problem i tamo gde ga nema, žensku intuiciju uglavnom je teško prevariti ili negirati jer se u većini slučajeva pokazala opravdanom. Da li treba u određenim situacijama analizirti i tražiti opravdanja za neprihvatljiva ponašanja partnera ili se odmah sa problemom uhvatiti ukoštac? Jedna žena, koja je inače i trudna, pokazala je da odmah reaguje na bilo kakvu situaciju u braku koja joj stvara sumnju i da želi da sve sa svojim mužem istera načistac. 

Printscreen/TikTok/marydolll_

Žena je pokazala da je šnalu npronašla na zadnjem sedištu u kolima

Dok je sedela u kolima žena je sa svojim pratiocima podelila neobičan trag koji je upućivao na neverstvo, a na koji je ona sasvim slučajno nabasala.

- Bukvalno se tresem, ljudi. Upravo sam pronašla šnalu u kolima mog supruga. Očigledno da ovo nije u redu iz više razloga. Jedan od njih je što ja nosim hidžab i šnala očigledno nije moja. A on upravo dolazi i izgleda kao krivac, kao da sakriva lice - govori žena u objavi, a nekoliko trenutaka potom u auto ulazi njen suprug.

Nakon što mu je rekla da ga je čekala "zbog jedne stvari", odmah je krenula da ga "rešeta" pitanjima. Međutim, muž joj je odmah, naizgled veoma hladne glave odgovorio kako je šnala njena. 

- To je tvoje. Čoveče, imaš 100 takvih ukosnica. Prepoznaješ svaku? Da li znaš serijski broj svake od njih? - rekao joj suprug ironično. 

Međutim, budući da je ona ostala neumoljiva, muškarac je obrnuo ploču i "dosetio" se da šnalu zapravo koristi za svoj novac.

- Znaš, to koristim za moj novac. Nekada sa sobom imam keš, a nemam novčanik pri ruci. Tako da ga time pričvrstim - pravdao se on.

Pošto je pokušavao bezuspešno da je ubedi kako je ukosnica očigledno slučajno završila na zadnjem sedištu žena se još neko vreme raspravljala sa njim, a zatim odustala i izašla iz automobila.

Snimak je sakupio više od pola miliona sviđanja, a mnogi nisu mogli da poveruju da je muž ženi zaista ispričao "takve laži", te da po sredi "mora da je nameštaljka".

- Čujem manipulaciju i odbranu u tom tonu -

- Plačem od smeha... ako je ovo istinito... -

- Dušo, potrebno nam je objašnjenje, budi bezbedna zbog trudnoće nemoj da se stresiraš, nije vredan toga -

- Čekaj, on ne želi da prihvati da je kriv? - komentarisali su korisnici mreže.

Mnogi Tiktokeri su ostali zbunjeni zbog cele situacije, ne shvatajući da li je po sredi samo caka. Žena koja je objavila snimak, međutim, nije otkrila da li je po sredi šala, međutim, u narednim snimcima je pokazala da uživa u ručku sa njim, što znači da je ili sve bila podvala ili je partneru prešla preko sumnjive situacije.   

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Mile

25.06.2023 09:55

Koja poenta je pokrivanja i nošenja hidžab ili šta je već ovo, kada je žena sva plastificirana operacijama, ima duck face i preteranu šminku u sred dana?