Brak i veze

NEPOZNATI MOMAK ZAUSTAVIO JE PAR NA ULICI, a onda je mladić saznao strašnu istinu o svojoj devojci! Nije mogao da poveruje šta mu je uradila, sve je gledalo na milione ljudi! (VIDEO)

Influenser je sprovodio slučajni test na ulici i tom prilikom zabeležio priču kakvoj se ni sam nije nadao.

21.06.2023 13:01

NEPOZNATI MOMAK ZAUSTAVIO JE PAR NA ULICI, a onda je mladić saznao strašnu istinu o svojoj devojci! Nije mogao da poveruje šta mu je uradila, sve je gledalo na milione ljudi! (VIDEO)
Printscreenn/TikTok/almeezan.9886719373646

Ukoliko ste u vezi, da li možete u potpunosti da verujete svom partneru i uzmete njegov telefon da vidite šta u njemu ima i isto tako mu date svoj? Danas će se verovatno većina ustručavati da to učini, iako mnogi možda ništa i ne kriju. Ipak, mobilni se u moderno vreme smatra jednom od najprivatnijih stvari i nešto poput onoga što su nekada bile drvene kutije za čuvanje pisama.

Zdrava veza u kojoj se dvoje vole trebalo bi da bude oslobođena svih tajni i da partneri budu potpuno opušteni jedno s drugim ne plašeći se da bi u telefonu onog drugog mogli da pronađu nešto što ne treba.

Shutterstock

Sa pojavom mobilnih telefona poverenje u vezama je dobilo potpuno drugačiju dimenziju   

Na slučajnom ispitu poverenja našao se par koji je na ulici zaustavio jedan influenser želeći da pred kamerama proveri koliko su njih dvoje sigurni jedno u drugo. Nakon što je anketar otkrio da su njih dvoje nešto više od godinu dana u vezi i da se vole, upitao ih je da li veruju jedno drugom i kako bi reagovali da jedno od njih vara. Momak je kao iz puške odgovorio da bi se potpuno izbezumio, dok je devojka odlučno naglasila kako ona nikada nije varala. 

Influenser je zatim prešao na sledeći nivo provere. 

- Onda za potrebe ovog videa nemate ništa protiv da mi date telefone da se uverim da ne varate - obratio se on dečku i devojci.

Na veliko iznenađenje momak nije imao ništa protiv, ali devojka jeste. 

- Zašto bismo ti dali telefon? Ja nikad ne varam. Ne vidim poentu, umrla bih za njega, ne razmišljam o tome - krenula je da se brani devojka.

Tim njenim stavom bio je zbunjen i njen izabranik. 

- Ne vidim problem, samo daj telefon - rekao joj je momak.

Nakon što im je influenser rekao da razmene telefone i da ako su lojalni jedno drugom ne treba da brinu, devojka je to učinila, ali prilično uplašeno i nesigurno. Ubrzo potom, mladić je, skrolujući kroz devojčin mobilni uređaj, progunđao nevoljno kako je pronašao neke neobične poruke njenog profesora. Otkrio je da se u porukama spominje "susret kasnije". Devojka je zbunjeno počela da objašnjava anketaru da je to njen profesor ekonomije, na šta joj je influenser ponudio da ga pozove i pita ga pred dečkom, sa uključenim spikerfonom, šta je to što su radili na poslednjem času. Devojka je negodovala i pokušala da izbegne poziv komentarima kako profesor verovatno ima čas i da je zauzet, ali je njen dečko bio uporan.

- Možeš li mi, Metju, reći šta smo juče radili? - pitala je ona profesora, pokušavajući da izvuče informacije vezane za čas.

Međutim, onda je usledilo ono čemu se niko nije nadao. 

- Ah, dušo, to je bila dobra sesija učenja. Sećam se, ti si jedan od mojih najpouzdanijih studenata. Sećam se da je bila 100 odsto dobra noć. Sećam se da si mi tražila da uradim mnogo stvari koje tvoj momak nikad nije - odgovorio joj je profesor krajnje zavodničkim tonom. 

Besan mladić je u jednom trenutku oteo telefon devojci kako bi popričao s profesorom i izvukao još neku informaciju, međutim, on mu je uzvratio kako je neumesno da putem telefona priča o tome i da je najbolje da pita svoju devojku sve što ga interesuje.

- Što se mene tiče, završio sam. Možeš da budeš sa četiri profesora, ne zanima me - rekao je gnevni momak, okrenuo se i otišao. 

Iako je devojka pokušavala da ga zaustavi, a influenser da ih uveri da možda i nije sve tako crno, očigledno je da se jedna veza u trenu okončala. 

Ova situacija pokrenula je diskusiju na mrežama i mnogi su bili razočarani ponašanjem devojke rekavši da su odbijali da veruju da takve stvari zaista postoje.

- Verovao sam joj sve dok nije pozvala profesora. Devojka je veliki glumac -

- Zašto se ovo uvek dešava? -

- Dobrodošao u teretanu brate -

- Mislio sam da prvi put vidim lojalan par, ali na kraju... -

- Devojka je pokušala da ih zbuni... odličan je glumac - komentarisali su korisnici mreže.

Mnogima je bilo žao momka i poručili su u da zaslužuje mnogo bolje. Drugi su komentarisali da je to bio odličan test poverenja i da je svako pokazao svoje pravo lice. Neki od Tiktokera su bili razočarani i naveli su da nikome ne treba verovati potpuno i da je "ljubav izgubila smisao zbog takvih primera".

- Toliko crvenih zastavica u ovom snimku - zaključio je jedan korisnik.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)