Brak i veze

URADILA JE NOVE USNE I ČEKALA MUŽA U KOLIMA: Kada je ušao u vozilo, zanemeo je od zaprepašćenja, ali je tek onda usledila urnebesna reakcija! (VIDEO)

Jedna Tiktokerka je rešila da se dobro našali sa svojim izabranikom, ali nikako nije očekivala ovakvu njegovu reakciju.

26.06.2023 17:30

URADILA JE NOVE USNE I ČEKALA MUŽA U KOLIMA: Kada je ušao u vozilo, zanemeo je od zaprepašćenja, ali je tek onda usledila urnebesna reakcija! (VIDEO)
Printscreen/TikTok/theneilhenry

Nije tajna da su velike usne kod žena postale trend, budući da se mnoge od njih zarad atraktivnosti podvrgavaju toj proceduri. Što se tiče muškaraca, među njima vlada neko neutralno mišljenje po tom pitanju, jer ima onih kojima je takav izgled usana lep, ali i dosta pripadanika jačeg pola koji se zgražavaju na takve tretmane

Jedna Tiktokerka je u skladu s tom tematikom želela da se "poigra" sa svojim suprugom, pa je pomoću nekakvog gela zategla i privremeno "napumpala" usne kako bi izgledalo kao da je u njih stavila hijaluron i bila na korekciji. Dok je pokušavao da namesti sedište i uđe u kola, njen suprug u prvom trenutku nije primetio promenu, ali je ubrzo, dok se ona nameštala i posmatrala u ogledalu, video da nešto nije u redu.

Prekrio je rukom usta od šoka.

Printscreen/TikTok/theneilhenry

Tiktokerki je bilo beskrajno zabavno da se malo našali sa svojim suprugom, pa je pomoću trika "napumpala" usne 

- Stavila sam filere. Zar ne izgledaju predivno? Sad sam poput Brac lutke - oduševljeno mu je rekla žena.

On, međutim, nije mogao da sakrije šok.  

- Stop, stop, stop... skloni ruke. Čekaj, čekaj, jel te to boli? Mogu li da ih dodirnem? Zašto si to uradila!? - govori joj on vidno zaprepašćen.

Dok se ona navodno oduševljavala novim usnama posmatrajući se u retrovizoru, muškarac nije mogao da dođe sebi i samo je ponavljao: "Ja ne mogu". Ubrzo potom je pokušao da objasni supruzi da je imala lepe usne i da nije bilo potrebno da ih uništava, međutim ona nije obraćala pažnju na njega. 

Zatim je pokušala da mu se približi i poljubi ga, ali ju je on kroz smeh odbijao.

- Toliko sam srećna sa njima. Izgledaju divno. Sada su tako pune. Zašto si tako začuđen? - pitala ga je žena koja nije odustajala od šale.

Na kraju ju je on upitao koliko je platila za nove usne, na šta je ona odgovorila 300 dolara. Tek to ga je sledilo. 

@theneilhenry

Swollen lips prank on husband! 🤣 ♬ original sound - Neil henry

Snimak je nasmejao korisnike mreže koji su se složili da je muškarac ispao džentlmen i da uprkos utisku nije hteo da povredi suprugina osećanja.

- Horor priča kad mu kažeš da "zamisli te usne sa crvenim karminom" -

- Jaoo, on je tako jako pokušao da ti da podršku -

- Ovde sam zbog njegovog nervoznog smeha - 

- Ovo je najjača reakcija ikada -

- On je dobar čovek - komentarisali su korisnici mreže.

Mnogi su primetili kako momku nije bilo lako u ovoj situaciji, videvši potpuno drugačiju suprugu. Bio je u nezavidnoj situaciji, a tek je usledio šok kada mu je supruga rekla da je u pitanju šala. Tek to ga je iznenadilo, jer, kako je priznao, uopšte nije primetio sakrivenu kameru. Svakako mu je reakcija, kada je shvatio da njegova supruga i dalje ima prirodne usne bila urnebesna: 

- O, Bože, hvala ti! - ponavljao je on.  

BONUS VIDEO:

Komentari (0)