Brak i veze

OTIŠAO JE NA PUT I U SPAVAĆU SOBU POSTAVIO KAMERE: Nije ni slutio šta će zabeležiti, sada ne može da se oporavi od šoka (FOTO)

Prema rečima nesrećnog muškarca, njegova izabranica je i ranije imala afere ali joj je on svaki put opraštao jer ne želi da rastura brak i porodicu zbog dece

27.05.2023 22:00

OTIŠAO JE NA PUT I U SPAVAĆU SOBU POSTAVIO KAMERE: Nije ni slutio šta će zabeležiti, sada ne može da se oporavi od šoka (FOTO)
shutterstock.com

Jedan Britanac potpuno očajan obratio se za savet bračnom terapeutu. Kako je objasnio, ponovo je uhvatio ženu u prevaru samo što ovog puta ima i dokaze za njeno neverstvo. Ne zna šta da radi jer ne bi da se razvodi zbog dvojice sinova koje imaju, a ne može da pređe preko njene prevare.

shutterstock.com

Ona je ranije imala afere sa drugim muškarcima ali joj je on uvek opraštao zbog dece

Sve je snimio

Kako je u intimnoj ispovesti ispričao, u braku su 15 godina i imaju dvojicu sinova od 14 i 12 godina.

- Prvi put me je prevarila posle samo nekoliko godina braka. Plakala je i pravdala se da se osećala zarobljeno u braku sa dvoje male dece. Na kraju samo joj oprostio - rekao je on.

Nova prevara usledila je posle samo nekoliko godina, a ovog puta, prema njegovim, rečima za sve je krivo njihovo neslaganje. I tada joj je oprosti i vratio se u zajednički dom zbog dece.

- Pre nekoliko meseci ponovo sam posumnjao da me vara. Bila je hladna i odsutna, sve češće je i sve duže ostajala van kuće iako radi samo pola radnog vremena. Sumnja me je nagrizala pa sam joj postavio zamku. Instalirao sam u našoj spavaćoj sobi uređaj za snimanje koji se aktivirao glasom - rekao je on.

Nakon što se vratio sa kraćeg službenog puta uzeo je da presluša snimljeni materijal i umalo se nije šlogirao.

- Bez srama i stida ona je svog ljubavnika dovela u naš bračni krevet. Kratko su razgovarali, potom su se čuli poljupci i stenjaje tokom intimnog odnosa. Bilo je mučno za slušanje ali imao sam dokaze crno na belo da me vara - ispričao je ovaj Britanac.

Kad se suočio sa suprugom prvo je negirala aferu sve dok joj nije pustio snimak.
- Zaledila se od šoka jer nije imala kud. Plakala je molila me da joj oprostim. Tvrdi da me i dalje voli i da joj te avanture nisu ništa značile. Iako mi je svega dosta i najradije bih se razveo ,ne želim da ostavim sinove - iskren je bio on.

shutterstock.com

Njegova žena nije imala pojma da je postavio uređaj za snimanje u njihovu spavaću sobu

Savet stručnjaka

Prema rečima bračne terapeutkinje, ona razme njegov očaj i činjenicu da je njegovo poverenje u suprugu zauvek narušeno njenim aferama.

- Brak bez poverenja je mrtav brak. Zvuči da ste umorni i potišteni posle svih njenih neverstava. Zaslužujete bolje i odlazak iz takvog braka pruži će vam šansu da pronađete nekog ko će zaista umeti da vas ceni i poštuje, nekog ko će vam pružiti ljubav kakvu zaslužujete - rekla je ona.

Prema rečima terapeutkinje, ukoliko se razvede od žene, ne znači da će biti loš otac svojoj deci.
- Uvek možete biti dobar otac svojim momcima čak iako niste u braku sa njihovom majkom. Za njih je važno da održite normalan odnos sa bivšom suprugom zato što je ona njihova majka. Bolje je i za vas i za decu da svako nastavi svojim putem jer ovako mučna situacija nije dobra ni za vas, ni za vaše sinove, pa ni za vašu suprugu - zaključila je ona. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)