Brak i veze

ŽELEO JE TE PATIKE OD TRENUTKA KAD IH JE VIDEO, A ONDA MU IH JE ŽENA DONELA: Ozario se od sreće, ali kada ih je probao vrisnuo je, šta mu se to desilo s nogom?! (VIDEO)

Poznata Tiktokerka Kristi Sara uspela je da izmami širok osmeh na licu svog supruga, ali to je trajalo veoma kratko.

11.04.2023 11:01

ŽELEO JE TE PATIKE OD TRENUTKA KAD IH JE VIDEO, A ONDA MU IH JE ŽENA DONELA: Ozario se od sreće, ali kada ih je probao vrisnuo je, šta mu se to desilo s nogom?! (VIDEO)
Printscreen/TikTok/kristy.sarah

Tiktokerku Kristi Saru na toj mreži prati više od 11,4 miliona korisnika, budući da je poznata po veoma šaljivim sadržajima koje objavljuje sa svojim suprugom.

Pošto kao većina žena i ona voli da iznenadi svog dragog, odlučila je ovog puta da mu kupi zaista jedinstven poklon i obraduje ga. Naime, njemu je već neko vreme pažnju privlačio najnoviji model Air max patika, pa je ona rešila da mu priredi iznenađenje. Stavila je patike, ili barem ono što je trebalo da budu patike, na sto kada je on došao s posla, i ubrzo je usledio šok. 

Oduševljenom muškarcu lice se ozarilo od sreće kada je ugledao iznenađenje, ali onda je sve poprimilo drugačije okvire. 

Printscreen/TikTok/kristy.sarah

Muškarac je gledao u patike na stolu sa nevericom i smejao se od sreće

- Devojko, da li su ovo airmaksovke? Kupila si mi patike? Ooooo... - viknuo je on radosno već s vrata.

Partnerka mu je rekla da ih može odmah probati, pa ih je spustila na pod. Vidno uzbuđen momak je uz osmeh navukao čarape na noge rekavši kako će ih probati istog trenutka. Uputio se uzbuđeno ka njima i krenuo da navuče jednu, ali iznenada je osetio nešto mekano. "Patike" su se u trenu raspale, a ogroman njihov komad ostao mu je u trenu zalepljen za nogu. U neverici je posmatrao isprljanu čarapu. Devojka je počela da se smeje, a on je vrisnuo ne mogavši da veruje kakvu mu je podvalu spremila, budući da je u pitanju bila torta u obliku patika, toliko realno napravljena da nije mogao ni da sanja da je tako nešto u pitanju. 

Počeo je da se valja po podu od smeha i nije mogao da veruje šta ga je snašlo, pa je patike uzeo u ruke kako bi se još jednom uverio da one nisu realne.

- Mislim da zbog ove reakcije on sada zaslužuje prave patike -

- Način na koji se on vratio nazad po čarape -

- Njegova reakcija je urnebesna -

- To je kolač?? - 

- Izvinite svi... Ljudi se ne osećaju loše tretirajući hranu na taj način? Mislila sam da je to blagoslov, zar ne? - ređale su se najrazličitije reakcije na video-snimak koji je izazvao ogromnu pažnju. 

Muškarac je sve prilično nasmejao, a većina se složila da je zaista zaslužio nove patike. Drugi su želeli nastavak snimka i "zaraznog smeha tog momka". Pojedinci su čak naveli kako kolač verovatno košta više od realnih patika, pa su i zamerili razbacivanje novcem na taj način.

Inače, ovaj bračni par je poznat po izuzetno šaljivom sadržaju koji objavljuje svakodnevno. Imaju i dvoje dece koja su često uključena u njihove "predstave" i većina ih voli zbog prirodnosti i načina na koji zabavljaju svoje pratioce. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)