Brak i veze

ZNATE LI KAKVE ZAPRAVO ŽENE VOLE MUŠKARCI? Ovo su 3 ključne karakteristike!

Ako često na lice namećete ozbiljan izraz, možda bi trebalo to da menjate ako želite da osvojite nekog muškarca.

09.04.2023 21:01

ZNATE LI KAKVE ZAPRAVO ŽENE VOLE MUŠKARCI? Ovo su 3 ključne karakteristike!
shutterstock.com

Pripadnice lepšeg pola su u večitoj dilemi kakva je žena muškarcu zanimljiva i privlačna i zbog toga su često suočene sa mnogim nesigurnostima pokušavajući da se prilagode svom partneru ili potencijalnom izabraniku. Činjenica je, međutim, da su samo prirodnost i autentičnost privlačni i da ne postoje metode i tehnike kojima ćete naterati nekoga da mu se dopadnete ili da vas zavoli.

Ipak, postoje univerzalni obrasci ponašanja i refleksije ličnosti koji su i te kako poželjni, nezavisno od toga kakav tip žene određeni muškarac preferira. To, naravno, ne znači da se treba veštački ponašati jer se svako nametnuto i usiljeno ponašanje lako prepozna, ali treba imati u vidu da ako ste previše ozbiljni i namrgođeni za početak možda samo treba da se malo nasmešite kako bi vam neko prišao.

Osmeh 

Fizički izgled će uvek privući pažnju, ali on ne igra presudnu ulogu i ne "odlučuje" da li će neko ostati pored vas. Muškarci su vizuelna bića, ali pored toga, ako se radi o zrelim i zdravim pripadnicima jačeg pola, oni traže daleko kvalitetniji sadržaj. Žena bi, prema savetima psihološkinje koja daje savete na TikTok mreži, trebalo za početak da bude nasmejana i srećna.

Muškarci ne vole da imaju pored sebe ženu koja nosi svu težinu života na leđima i to reflektuje. Žene koje se mnogo smeju daju muškarcu osećaj da se lepo zabavljaju pored njega i to im prija.

- To možete lako proveriti osmehujući se prolaznicima na ulici nedelju dana. Videćete šta će se dogoditi. Zasigurno će vam biti uzvraćeno, pa možda čak i na srdačniji način. Takođe, žena treba da ima smisla za humor i da zna da odgovori na šalu koju joj on "spremi" jer će tako pokazati da je zabavna - savetuje psihološkinja.  

Samopouzdanje 

Ono što je još jedan od ključnih načina da osvojite nečije srce jeste svakako samopouzdanje. Nesigurne ljude ne voli niko. Ali kada se radi o muškarcima, oni posebno vole da vide da žena zrači samopouzdanjem i hrabrošću.

shutterstock.com

Nasmejane i devojke sa samopouzdanjem su pravi magnet za okolinu

To je nešto što poput magneta privlači muškarce, naročito ako je žena još na to spremna da pokaže muškarcu kako će ga pratiti u raznim avanturama poput planinarenja, vožnje bicikla, skijanja... To je savršen način da muškarac pokaže svoju snagu.

Nezavisnost

Ova osobina je visoko na spisku poželjnih kod većine pripadnika jačeg pola. Žena koja pokazuje da je sama sebi podrška i da se ne oslanja ni na koga jeste nešto najatraktivnije i nešto što muškarci posebno cene. Žena treba da pokaže svom partneru da ga želi, ali ne da je zavisna od njega, odnosno da ne može da živi bez njega.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)