Brak i veze

KO SU BOLJI LJUBAVNICI STARIJI ILI MLAĐI MUŠKARCI? Žene su napokon dale odgovor na pitanje koje zanima jači pol! (FOTO)

Ukus po pitanju partnera je vrlo diskutabilan kod dama, ali evo zašto neke od njih biraju mlađe.

15.03.2023 21:01

KO SU BOLJI LJUBAVNICI STARIJI ILI MLAĐI MUŠKARCI? Žene su napokon dale odgovor na pitanje koje zanima jači pol! (FOTO)
shutterstock.com

Javnost neprestano intrigiraju životi poznatih kao i svaki detalj vezan za njih, naročito kada je ljubav u pitanju. Nije tajna da su mlađi muškarci u kombinaciji sa starijim ženama postali trend kojeg se drže i poznati pa je među mnogima etiketu "kuguarke" dobila i Madona. Poslednji u nizu mlađih muškaraca sa kojima je izlazila je 29-godišnji Džoš Poper, koji je došao na mesto godinu dana mlađeg Ahlamalika Vilijamsa sa kojim je Madona raskinula prošle godine.

Ipak, Madona nije jedina među poznatim damama koja je slaba na mlađe muškarce. Glumica Dženifer Kulidž je svog partnera nazvala "najboljim kojeg je do sada imala", a pevačica Šer je u jednom tvitu, koji je kasnije obrisan, za vezu sa skoro 40 godina mlađim muškarcem, rekla kako "ljubav ne zna za matematiku."

Među mnogima se nameće pitanje zbog čega se dešavaju ovakve veze i da li mlađi muškrci ispunjavaju sve standarde za savršenog partnera? A možda je čovek sa više iskustva bolji?

Mlađi muškarci su izdržljiviji 

Dona Lambert, jedna od sagovornica za portal britanskog Sana otkrila je da je bila u vezi sa mlađim partnerom i da su 29-godišnji muškaci najbolji ljubavnici. Dona živi sama, ima firmu za šetnju pasa i kaže da je imala četvorogodišnju vezu sa tim muškarcem kada je njoj bilo 43 godine.

- To mi je dalo podsticaj samopouzdanju, jer je bio živahan i zabavan za druženje. Iznenadio bi me cvećem i uvek mi je davao komplimnte. Šest mesci pre te veze izašla sam iz veze duge 17 godina sa starijim muškarcem koja je postajala dosadna - kaže Dona.

shutterstock.com

Mlađi muškarci su kako kaže sagovornica zabavniji i kreativniji

Ona otkriva da je se*s sa njim bio fantastičan i da je on bio veoma izdržljiv. Uz to stalno je eksperimentisao i isprobavao nove stvari. Imali su neopsivu hemiju i veza je bila savršena. Međutim, ono u čemu su se mimoilazili su deca, jer ih je on želeo a ona ne. Ona je otkrila da se muškarci u 30-im i do 40-im fokusiraju na karijeru i stvaranju porodice, što nju trenutno ne zanima. Upoznavala je takve muškarce kasnije ali niko nije mogo da se uporedi sa ovim. Ona kaže da muškarci u tom dobu nemaju težinu sveta na svojim ramenima zato su fokusirani na vas.

Muškarci u 50-im su na vrhuncu

Samanta Džejn duhovni trener je sa druge strane u vezi sa muškarcem svojih goina, koji ima 52 i tvrdi da mlađi muškaci ne znaju šta rade u krevetu. Ona kaže da njena iskustva pokazuju ko da je njima ona učiteljica u se*su. Ona tvrdi da kada ste u pedesetim godinama izgleda kao da podučavate mlađe i dajete im instrukcije šta da rade. 

shutterstock.com

Samanta ipak daje prednost iskustvu, naspram godina

- Mlađi muškarci su u žurbi i morate ih usporiti. Nemaju vreme za istraživanje. Kada dođu u 40-te možda će imati više iskustva ali su sada pod stresom zbog života i vuku vas sa sobom. Kada prođu probleme i reše ih u petoj deceniji onda postaju ponovo zabavni i samouvereni. Muškarci u 30- im su pomalo kao štenci. Nepivlačni su. Stariji muškarac je ključ za ispunjenu vezu -dodaje Samanta.

Muškaci u 30-im su najbolji

Ema Stars smatra da ni mnogo mlađi a ni stariji muškarci ne mogu prići onima koji su u četvrtoj deceniji života i za nju je savršen onaj koji je deset godina mlađi od nje. Iako je počela da izlazi sa muškarcem koji živi daleko od nje, kaže da je to jedna od najboljih veza koju je imala. Oni su se upoznli preko onlajn aplikacija i uprkos udaljenosti odlučili da pokušaju. 

- Odgovarao je mojoj izdržljivosti i mogao je da me zadovolji u spavaćoj sobi više puta u istoj noći. Bio je u skladu sa mojim željama i potrebama. Nisam morala ničemu da ga učim. Bila sam oduševljena njegovom građom -kaže Ema.

Ona ističe da su njih dvoje delili ista interesovanja i da je on bio prilično zabavan. Ema smatra da je gubljenje vremena biti sa nekim ko je u 20-im i da joj je potreban neko sa kim može da vodi i razgovore. Prekinula je sa tadašnjim partnerom jer se on vratio svojoj bivšoj devojci. Veza sa starijim muškarcima joj je kako kaže dosadna jer nisu ni izdržljivi ni zanimljivi. Mlađi muškarci su zabavniji, otvorenijeg su uma i kako kaže "ne hrču".

BONUS VIDEO:

Komentari (0)