Brak i veze

EVO KAKO DA NATERATE DEČKA ILI MUŽA DA SE ŠTO PRE POJAVI KUĆI! O onome što su uradile ove dve devojke bruji ceo svet (VIDEO)

Dve mlade žene su podelile kako su uspele da svoje muškarce nateraju da se dobro zamisle i prestanu da traže izgovore za raniji povratak kući.

27.02.2023 11:01

EVO KAKO DA NATERATE DEČKA ILI MUŽA DA SE ŠTO PRE POJAVI KUĆI! O onome što su uradile ove dve devojke bruji ceo svet (VIDEO)
Printscreen/TikTok/nickandcarrie

Ako pitate bilo koju devojku ili ženu šta im smeta kod njihovog partnera, vervovatno će većina njih u trenu navesti barem jednu stvar, ako ne i poduži spisak. To mogu biti stvari od karakternih osobina, pa sve do neobičnih navika koje kod pripadnika jačeg pola ne može da promeni ni partnerski život.

Dve drugarice odlučile su da stanu na put jednoj stvari koja smeta velikom broju žena, a tiče se povratka njihovog muškarca kući - bilo da je u pitanju dolazak s posla ili po završetku nekih drugih obaveza. Sigurno ste i vi nebrojeno puta čule one rečenice: "Kasniću", "Ne mogu da dođem ranije", "Nešto mi se zakomplikovalo" i slično, što je upravo bila bolna tačka i dve pomenute dame, pa su one rešile da izvedu zanimljiv eksperiment.

Printscreen/TikTok/nickandcarrie

Devojke su odbrojavale pre nego što su istovremeno pozvale svoje momke

Dok su sedele u sobi, jedna je došla na ideju da pozovu svoje momke i da ih uključe na spikerfon kako bi se njih dvojica, ne sluteći šta se dešava, međusobno čuči. To ih je u najmanju ruku potpuno zbunilo i izazvalo pometnju kakvu ni devojke nisu očekivale. Podvala ih je toliko zabavila da nisu mogle da prestanu da se smeju, pa su svoj snimak iskoristile da nasmeju i internet zajednicu. U opisu objave su napisale: "Kako naterati dečka da se odmah pojavi kući".

- Dušo, doći ću kasnije kući - rekao je muškarac na jednoj liniji.

- Dušo? Ko je to? - odgovorio je drugi kad je s druge strane čuo glas muškarca umesto svoje devojke. 

- Šta, ko si ti? - upitao je zbunjeno prvi. 

- Brate, šta ti radiš sa mojom devojkom? - vrisnuo je drugi u slušalicu očigledno pomislivši da mu se na telefon njegove devojke javio neki mladić. 

On je toliko bio zbunjen da je insistirao da mu "sagovornik" odgovori ko mu je dao njegov broj telefona. Nakon što mu je prvi rekao da ga je nazvala devojka sa svog broja i pitao drugog zbog čega je on pored nje, drugi je odgovoio da je njega nazvala njegova devojka.

@nickandcarrie

Wonder what gonna happen now 😛😬 ♬ original sound - Nick&Carrie

- Gde si ti? - upitao je opet prvi.

- Ja sam kod kuće! - odgovorio je drugi momak.

- Brate, bolje i ostani tu gde jesi jer odmah dolazim tamo! Ko si ti da budeš sa mojom devojkom? - zapretio je prvi momak.

Devojke su onda isključile vezu i počele da se smeju. NIsmo mogle da dođu do daha od smeha. Snimak je, očekivano, nasmejao i njihove pratioce. 

- Želimo da znamo šta se dogodilo -

- Keri pravi najbolje podvale -

- Zašto se i ja smejem tiho ko da će me čuti? - 

- Pripremam kokice za naredni deo - šalili su se korisnici mreže.

Pojedinci su se našalili kako će to isto uraditi ljudima u svom okruženju i zamolili su devojke da objave nastavak, odnosno šta se nakon toga dogodilo. One su obećale da će to uskoro učiniti.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)