Lifestyle

PRONAŠLI SU ŽENU IZGUBLJENU U ŠUMI: Ležala je bez svesti na kiši i na minus 5, a onda su na njenim grudima ugledali ŽIVOTINJU, i spasiocima su krenule suze! (VIDEO)

Način na koji je Pamela Helmsteter (72) preživela čak 4 dana u divljini izaziva divljenje.

21.10.2024 13:26

PRONAŠLI SU ŽENU IZGUBLJENU U ŠUMI: Ležala je bez svesti na kiši i na minus 5, a onda su na njenim grudima ugledali ŽIVOTINJU, i spasiocima su krenule suze! (VIDEO)
Schutterstock

Pamela Helmsteter (72) preživela je četiri noći u šumi u Mejnu, a život joj je spasila njena ljubimica, crna labradorka Lusi koja je svoju gazdaricu grejala tokom hladnih noći, i nije se od nje odvajala čak i kada su ih spasioci pronašli.

Pamela i njen suprug Džon (82) su sa svoja dva psa krenuli u šetnju po obližnjoj šumi, i to je imalo kobne posledice. 

Njih dvoje su se izgubili, a potom je Džon nezgodno pao i nije mogao da se pomeri. Što je najgore, nijedno od njih nije imalo mobilni telefon i nisu mogli da pozovu pomoć.

Pamela je odlučila da proba da nađe pomoć, međutim, sve se pretvorilo u agoniju. Nije mogla da nađe put do kuće i četiri noći po kiši i temperaturi ispod nule provela je napolju.

Ko zna da li bi nesrećna žena preživela da njihov komšija nije alarmirao policiju kada je video da paket, koji je dostavljen prethodnog dana, i dalje stoji na pragu kuće.

Kada su spasioci na kraju pronašli Pamelu ona je bila u poodmakloj fazi hipotermije i sigurno ne bi preživela bez Lusi koja je, verovali ili ne, ležala na njenim grudima i grejala je. Spasioci nisu mogli da poveruju svojim očima, nekima od njih krenule su i suze od tog tužnog, emotivnog prizora.    

Na žalost, Pamelin suprug Džon je preminuo, a spasioci su supružnike našli na oko kilometar i po od njihove kuće. 

A ono što je komšiju koji je zvao spasioce i definitivno uverilo da nešto nije u redu jeste činjenica da se Pamelin i Džonov drugi pas vratio do kuće bez njih.    

Pamela se trenutno oporavlja u lokalnoj bolnici, a Lusi je postala prava zvezda heroj, prenosi Daily Mail.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Danina

21.10.2024 15:39

Stare budale. Bar sibicu da su poneli.