Odrasli

MUŠKARAC OŽIVEO MINUT PRE NEGO ŠTO SU MU LEKARI IZVADILI SRCE! Horor priča ima još bizarniji nastavak!

Pokrenuta je i zvanična istraga ovog sučaja.

18.10.2024 19:20

MUŠKARAC OŽIVEO MINUT PRE NEGO ŠTO SU MU LEKARI IZVADILI SRCE! Horor priča ima još bizarniji nastavak!
Printskrin, Facebook

Nakon što se "overdozirao", Tomas Huver (36) je u oktobru 2021. proglašen mrtvim. Njegovo telo je potom prebačeno u operacionu salu gde su lekari planirali da izvade njegovo srce kako bi bilo donirano. Ali, nerkoliko trenutaka pre zahvata, Tomas je čudesno oživeo i malo je falilo da skoro cela medicinska ekipa padne u nesvest.

Nakon što je Huver u bolnici u Ričmondu u Americi, i zvanično proglašen mrtvim, lekari su želeli da provere da li je njegovo srce podobno za transplantaciju. A onda je počeo horor, u pravom smislu te reči.

- On se prevrtao na operacionom stolu, videli smo da mu suze idu iz očiju, bilo je jasno da plače. Nastao je totalni haos, a glavni hirurg je vikao: "Gotovo je, ne želim da imam bilo šta sa ovim" - ispričala je doktorka Nataša Miler.  

Po njenim rečima, jedan od lekara je kontaktirao Centar za transplantaciju Kentakija, i rečeno mu je da nastave sa operacijom i da "nađu drugog doktora"!.

Huverova sestra Dona Rorer kaže da je imala osećaj da nešto nije u redu. 

- Kada su ga prebacivali sa intenzivne nege Tomas je otvorio oči, pogledao okolo i imala sam utisak da želi da nam kaže: Hej, još sam živ! A kada smo to rekli doktorima oni su nam objasnili da je to uobičajeni refleks.

Doktorka Nikoleta Martin navodi da je ovo bilo ostvarenje najveće noćne more svakog lekara.

GORODENKOFF PRODUCTIONS / Sciencephoto / Profimedia

Horor priča koja se zaista dogodila

- Da budete živi tokom operacije i da znate da će neko da vas iseče i izvadi vam srce... To je užasavajuće - priča Nikoleta.

Na kraju, Martin kaže da su brojni zaposleni dali otkaz posle incidenta, kao i da su mnogi morali na terapiju.

Sa druge strane, bolnica tvrdi da se incident nikada nije dogodio i da Centar za transplantaciju Kentakija nije pritiskao medicinsko ooblje, kao i da nikada ne bi uzimali organe od živih ljudi.

Priča se toliko iskomplikovala da je nejasno ko govori istinu i šta se zaista dogodilo.

Javni tužilac Kentakija je pokrenuo istragu, a Huverova sestra je ogorčena ponašanjem lekara.

- Osećam se izdanom. Govorili su mi da mu je mozak mrtav, a onda se on probudio... Oni se igraju Boga - zaključila je Dona Rorer, prenosi The Sun.

BONUS VIDEO:


 

Komentari (0)