Lifestyle

BIO JE NA OPERATIVNOM STOLU, A ONDA MU JE LEKAR SLUČAJNO OŠTETIO VENU! Video sam lice doktoru i pomislio: "Ti si me ubio", ali nisam ni sanjao da ću doživeti da ugledam OVO!

Njegova priča je privukla ogromnu pažnju.

18.10.2024 13:39

BIO JE NA OPERATIVNOM STOLU, A ONDA MU JE LEKAR SLUČAJNO OŠTETIO VENU! Video sam lice doktoru i pomislio: "Ti si me ubio", ali nisam ni sanjao da ću doživeti da ugledam OVO!
Printskrin tiktok/ashperrow

Eš Perou je otišao u bolnicu na operaciju leđa, i situacija se iskomplikovala kada mu je hirurg slučajno oštetio venu, a da toga nije bio ni svestan. Posle toga se njegovo stanje pogoršalo i kada se onesvestio od bolova, Eš je bio ubeđen da umire. Sada je opisao svoj susret sa smrću.

Nakon operacije Eš je vraćen je na odeljenje, ali tokom noći počeo je oseća snažne bolove. Do jutra mu je jedna noga drastično natekla, gotovo dvostruko u odnosu na normalno stanje.

Fizioterapeut je pokušao da mu pomogne da ustane, ali čim je stao na noge, Perou se srušio i prestao da diše.

U tim trenucima bio je svestan onoga što se događa i mislio je: "Biće sve u redu", sve dok nije shvatio da se stanje pogoršava. Čuo je medicinsko osoblje kako meri njegov pritisak, dok mu je kroz misli prolazilo: "Umirem, ovo je kraj".

Kada je počeo da gubi svest, video je prestravljeni izraz lica fizioterapeuta i pomislio: "Ti si me ubio."

Nakon što je izgubio svest, Eš tvrdi da je i dalje bio potpuno svestan onoga što mu se događa. Opisao je svoje iskustvo kao osećaj beskonačnosti.

@_ashperrow My near death experience contract… ‘to stay for the work i do and walk the planet from my heart’. 🩵 #neardeathinsights #soulspurpose #nde #neardeathexperience #innerguidance #personalgrowth #intuition #lifeafterdeath ♬ original sound - Ash Perrow

- Osećao sam se beskonačno, išao sam dalje i dalje, i pomislio: "Vau, ovo je smrt" - ispričao je Eš u snimku koji je objavio na TikToku.

Ono što ga je posebno iznenadilo bilo je to što se, iako je umirao, i dalje osećao kao on sam. Očekivao je da će, umirući, postati neka vrsta prosvetljenog bića, ali shvatio je da i dalje samo on kakav je uvek i bio. 

Dok je doživljavao sve ovo, počeo je da ponavlja: "Želim da ostanem", i razmišljao je o ljudima zbog kojih želi da živi, poput svoje partnerke i dece. U tom trenutku je osetio toplinu i odlučio je da želi da ostane na ovom svetu zbog posla koji još mora da obavi i kako bi živeo "punim plućima".

Tada se "vratio" u svoje telo, osetio je otkucaje srca i ponovo uhvatio dah.

Perou je objasnio da je osećao neverovatan bol nakon što je ponovo postao svestan svog tela.

Takođe, kaže da ga je duboko potreslo to što je skoro umro sam, bez voljenih osoba pored sebe. Shvatio je da želi da njegov život bude ispunjen povezanošću, ljubavlju, strašću i lepotom. Na kraju je dodao da će jednog dana zaista umreti i možda će tada opet biti sam. Ali, sve do tada planira da se  "hrani" ljubavnim odnosima i povezanošću s drugima, prenosi ladbible.com.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)